MAINOS

MAINOS Schwarzkopf

Radiojuontaja Tinni Wikström: ”Jos minulta onnistuu hiustenvärjäys kotona, kuka tahansa pystyy siihen”

Julkaistu:

Miten viettää tyttöjen iltaa, kun parin päivän päässä häämöttää tärkeä juhlapäivä ja ilme on marraskuulle ominaisesti hieman nuupahtanut? Radio Suomipopin iltapäiväjuontaja Tinni Wikström kutsui ystävänsä koolle ja teki muutamat järjestelyt. Lue alta, mitä sitten tapahtui.
Tinni ystävineen on kokoontunut Hämeenlinnaan, Susanna Rautalisen kotiin. Tyttöjen illan yhteiseksi projektiksi on otettu Tinnin kuontalon eheytys salonkikelpoiseksi.

– Juhlin 30-vuotispäivääni lähiaikoina, joten pieni frisyyrin freesaus on todellakin paikallaan!

Kotivärjäys ei ole juontajalla aivan tuoreessa muistissa, ja hän muisteleekin kauhulla teiniaikojen hiustenvärjäyssessioita.

– Teininä kokeiltiin aina kavereiden kanssa niitä hullujakin värejä. Värjäsin kerran vaaleat hiukseni hiilenmustiksi.

– Minä puolestani olen aika tottunut kotivärjääjä, eivätkä hullut kokeilut jääneet nuoruuteen. Muistan ajan, jolloin olin muuten blondi, mutta otsatukkani musta ja sivuilla kaksi pinkkiä raitaa. Aika erikoinen ilmestys siis, Susanna nauraa.

Porukan kolmannella daamilla, Senja Kaasisella oli aiemmin vaaleat hiukset.

– Äitini taitaa vähän ikävöidä niitä. Mutta olen viihtynyt punapäänä jo nelisen vuotta.

Kohti kylpyhuonetta

Viisi vuotta toisensa tunteneen kolmikon illanviettokohteeksi valikoitui tällä kertaa Rautalisen kaunis koti Hämeenlinnassa. Isossa talossa on tilaa temmeltää ja Tinni on talossa tuttu vieras.

– Täydellinen lokaatio tyttöjen iltaa varten tämä Susannan koti, eli Willa Rautsikka. Mun koiratkin rakastaa olla täällä.

Kun skumppa on saatu jääkaappiin, kolmikko siirtyy kylpyhuoneeseen ja ryhtyy puntaroimaan hiusvärien sävyjä. Tinni harkitsee jopa punapääksi ryhtymistä, mutta rohkeus ei tällä kertaa riitä. Väriksi valikoituu varma valinta, Schwarzkopf #PureColor sävy 10.0 Angel Blond.

– Vähän jännitti aluksi, mutta väriaine levittyi tosi helposti, kun se on näin geelimäistä. Aine tuntuu vähän viileältä, mutta ei tuoksu miltään. Se on kyllä iso plussa!

Runsaasti luonnonkiharaa tukkaa omistava juontaja huomaa tarvitsevansa hiuksiinsa kaksi purkkia väriainetta, jotta lopputuloksesta saadaan tasainen.


Kun kello on ajastettu soimaan 45 minuutin päähän käyttöohjeen mukaisesti, on aika muistella menneitä.

– Tutustuin Susannaan hyvän ystäväni Jopin kautta. Hän on Susannan mies, joka pääsee taas pyörittelemään silmiään meidän illanvietolle tänään, Tinni nauraa.

Susanna tekee myös maskeerauksia ja käyttää Tinniä usein YouTuben tutorial-videoissaan mallina. Senja on puolestaan naisten yhteinen ystävä.

Lilaa luomiin ja menoksi

Tänään iltaa vietetään vähän pienemmällä porukalla – mutta eipä hiustenvärjäyshommiin enempää ihmisiä tarvitakaan.

– Meidän jengissämme parasta on ehdottomasti huumori ja luottamus. Se yhteenkuuluvuuden tunne, kun olemme kaikki samanhenkisiä, eli aitoja ihmisiä. Meillä on myös samoja intressejä, kuten koirat.

Vaikutusajan päätyttyä hiukset huuhdellaan huolellisesti. Sitten naiset tarttuvat fööniin.

– Jos on pari tuntia aikaa, niin kuin meillä tänään, on hiustenvärjäys yhdessä tosi hauska ohjelmanumero. Se oli yllättävän helppoa, ja lopputulos yllätti positiivisesti. Hiukset kiiltävät ja ovat hoidetun näköiset. Ja tosi luonnollinen sävy, Senja huomaa.

Myös syntymäpäiväsankari on tyytyväinen.

– Tulipa uudistunut olo! Kun värjää hiukset kotona, ei pääse kampaajakaan leikkaamaan sitä 20 senttiä ylimääräistä pois latvoista, vaikka puhe olisi ollut viidestä sentistä, Tinni naurahtaa.

Naiset nauttivat tarjoiluista, Susanna tekee meikkitaikojaan, ja kolmikko on valmis iltamenoihin.

– Ihana tyttöjen ilta. Tänään olikin ystävien apu tarpeen, sillä en itse näe tuonne taakse olleenkaan, Tinni puntaroi muhkean hiuspehkonsa takaa.

– Ja sain ihanan päähieronnan samalla!

Tinnin vinkit onnistuneeseen tyttöjen iltaan:
  • Lokaatio. Ihana miljöö ja takkatuli luovat tunnelmaa.
  • Ihmiset. Hyviä tyyppejä ympärille!
  • Jotakin kivaa yhteistä tekemistä. Lautapelit toimivat meillä.
  • Hyvät tarjoilut. Vaikkapa juustoja!
  • Yhteinen laittautumishetki ennen baanalle lähtöä.

Kosteuttava hiusväri

Schwarzkopf #PureColor -kestovärin ainutlaatuinen Aquaxyl-teknologia lukitsee vesimolekyylit hiuksen sisään, jolloin hiuksista tulee silminnähden kiiltävämmät, pehmeämmät ja kauniimmat. Väri sisältää jojobaöljyä, aloe vera -uutetta ja kaktusuutetta, jotka kosteuttavat ja hoitavat hiuksia.

Jotta värituloksesta tulee mahdollisimman hyvä ja luonnollinen, kannattaa valita lähellä hiusten luonnollista väriä oleva sävy. Kestovärin tehtävä on antaa kiiltoa ja tummentaa tai vaalentaa hiusväriä. Sillä ei voi vaalentaa jo värjättyä hiusta. Tyvikasvu sekä luonnollinenkin väri vaalenevat maksimissaan kolme astetta. Jos jahkailet kahden sävyn välillä, valitse hiuksia tummennettaessa mieluummin astetta vaaleampi vaihtoehto. Vaaleille kutreille kannattaa valita astetta hiusten omaa sävyä lähempänä oleva väri.

Oikean sävyn ohella onnistunut lopputulos saadaan noudattamalla käyttöohjetta ja niissä mainittuja vaikutusaikoja.

Tutustu #PureColor -hiusväriin, esimerkiksi Tinnin käyttämään 10.0 Angel Blondiin tai suosittuihin 4.0 Bare Dark Browniin sekä 7.7 Red Gingeriin. Saatavilla päivittäistavarakaupoista.

Väreihin voi tutustua ja niitä voi tilata myös täältä.

MAINOS Schwarzkopf

MAINOS