MAINOS

MAINOS Proviter

”Ei häiritsevää käryä ja lämmittää heti” – terassilämmittimen ostossa kannattaa olla tarkkana

Julkaistu:

Ylöjärveläinen Vesa Kolkkinen viihtyy pitkälle syksyyn terassilla, jopa televisiota katsellen. Laadukas kvartsilämmitin lämmittää heti ilman käryä, eikä likaa terassilaseja.
Ennätyslämpimän kesän jälkeen harva haluaisi luopua lämmöstä syksyn tullen. Yhä useampi ostaakin kotiinsa lämmittimen, jolla saa parvekkeen tai terassin neliöt hyvään hyötykäyttöön.

Markkinoilta löytyykin erilaisia lämmittimiä ja vertaileminen voi olla tavalliselle kuluttajalle välillä vaikeaa. Tansun-kvartsilämmittimiä edustavan Proviter Oy:n toimitusjohtaja Mikko Lepistö toivoo, että ihmiset vertailisivat huolellisesti lämmittimien ominaisuuksia, eivätkä ostaisi ensimmäistä vastaan tulevaa. Laadukkaampi kvartsilämmitin eroaa perinteisistä kaasu- ja vastuslämmittimistä olennaisesti.

- Ensinnäkin lämmitin on heti valmis, eli se lämmittää kohteen heti, ei välissä olevaa ilmaa. Vastus- ja kaasulämmittimien kanssa pitää odotella, vähän niin kuin sähkösaunan kiukaan kanssa. Ja senkin lämmön voi tuuli viedä mennessään, Lepistö selittää.

Kyseessä on siis aidosti lyhytaalloilla toimiva lämmitin. Laitteen tuottama lämpösäteily on turvallista ja energiatehokasta. Vaikka lämmitin on hankittaessa hieman kalliimpi, tulee sen käyttö ajan myötä edullisemmaksi tehokkaan hyötysuhteen ansiosta. Käyttömukavuus on aivan omalla tasollaan, kun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi kaasupullorumbasta.

- Edullisin Tansun-lämmitin maksaa 189 euroa ja mahdolliset sähkötyöt päälle, jos haluaa kiinteän asennuksen. Nykyisillä sähkön hinnoilla kahden kilowatin lämmittimen käyttö maksaa noin 30 senttiä tunnilta, Lepistö laskee.

Verkkokaupassa on laaja valikoima lämmittimiä


Ylöjärveläinen Vesa Kolkkinen, 53, päätyi Tansun-kvartsilämmittimeen viime syksynä. Hän asuu vaimonsa ja 1-vuotiaan saksanpaimenkoiransa kanssa rivitalossa, jossa on 11 neliön katettu terassi. Terassi haluttiin hyötykäyttöön myös syksyllä ja talvella.

- En halunnut ostaa käryävää lämmitintä, joka olisi liannut myös terassin lasituksen. Kävin katsomassa kvartsilämmitintä Tampereella Kodin Terrassa ja laitteen toiminta miellytti heti.

Tilauksen Vesa hoiti netin kautta, koska siellä oli laajempi valikoima.

Lämmitin on lisännyt terassin käyttöä ja Vesa asensi sinne myös television.

- Syksyn pimeinä iltoina on aika siistiä katsoa televisiota terassilla, Vesa kehuu.

Myös vieraat viihtyvät, kun ei tarvitse pukea paksuja ulkovaatteita päälle.

- Parasta ostoksessa on se, että kvartsilämmitin alkaa välittömästi lämmittämään verrattuna perinteisiin infrapunalämmittimiin, Kolkkinen summaa.

Myös Kolkkisen appiukko oli hankkinut lämmittimen, mutta hän oli ensin päätynyt perinteiseen infrapunalämmittimeen. Kolkkisen suosituksesta mies palautti sen kuitenkin myymälään.

- Tilasin hänelle netin kautta kvartsilämmittimen, johon myös hän on ollut erittäin tyytyväinen.

Täältä voit tilata TANSUN-kvartsilämmittimen!

KOLME SYYTÄ VALITA KVARTSILÄMMITIN

1. Kvartsilämmitin lämmittää heti ihmiset ja kohteet, ei niiden välissä olevaa ilmaa.

2. Lämmittimen hyötysuhde on korkea ja se tulee ajan myötä edullisemmaksi tehokkuutensa ansiosta.

3. Lämmitin on valmistettu ympäristöarvoja kunnioittaen. Valmistaja on sitoutunut ennaltaehkäisevään ympäristöpolitiikkaan.

Lue lisää kvartsilämmittimestä täältä!
MAINOS Proviter

MAINOS