MAINOS

MAINOS OMO

Liikkuuko lapsesi tarpeeksi? Kerro, millainen on täydellinen liikuntapäivä, ja voita upea palkinto!

Julkaistu:

Tiesitkö, että vain kolmannes suomalaislapsista liikkuu riittävästi? Kerro meille, millainen olisi unelmiesi koko perheen liikuntapäivä – pääset ehkä toteuttamaan haaveesi!


Patikkaretki metsässä, sählymatsi takapihalla tai uimahallireissu koko perheen voimin – parhaat yhteiset hetket liikunnan parissa eivät välttämättä vaadi aina suuria järjestelyjä tai muhkeaa rahamassia.

Alakouluikäinen lapsi tarvitsisi terveytensä ja kehityksensä kannalta vähintään kaksi tuntia reipasta liikuntaa joka päivä. Rakkaus liikkumiseen ja liikunnallinen elämäntapa muodostuvat usein jo lapsena. Siksi on tärkeää antaa lapselle mahdollisuus saada monipuolisen liikunnan parissa onnistumisen kokemuksia ja hyviä hetkiä.

Liikunta voi olla koko perheen mukava yhteinen juttu ja tapa viettää aikaa yhdessä. On myös tutkittu, että jokapäiväinen liikunta edistää lapsen oppimista ja vaikuttaa myönteisesti muun muassa koulumenestykseen. Ryhmässä liikkuessa lapsi oppii samalla sujuvasti myös sosiaalisia taitoja.

Jos arvontalomake ei aukea oikein, voit osallistua arvontaan täällä.Tylsästä iltapäivästä päivän paras hetki

OMO haluaa kannustaa lapsia liikkumaan sekä kokeilemaan ja oppimaan uusia asioita. Siksi OMO tukee Lasten Liikkeen toimintaa ja on yksi hankkeen yhteistyökumppaneista Suomessa.

Lasten Liikkeen tavoitteena on tuoda iltapäivien liikuntakerhot jokaisen lapsen ulottuville. Näin voidaan vähentää pienten koululaisten yksinäisiä iltapäiviä ja helpottaa samalla perheiden arkea.

Lukuvuonna 2018–2019 toimintaa on 90 paikkakunnalla 300 kerhossa. Toimintaa toteuttavat yli 130 urheiluseuraa ja muuta paikallista yhdistystä. Lapsille kerhot ovat ilmaisia.
MAINOS OMO

MAINOS