MAINOS

MAINOS Samsung

Muista nämä 5 tärkeää asiaa, kun olet hankkimassa uutta televisiota

Julkaistu:

Vaatimustaso nykypäivän televisioita kohtaan on noussut pilviin. Huipputerävän kuvan ja suuren koon lisäksi tarjolla on liuta muitakin ominaisuuksia.
Uutta televisiota ostettaessa tärkeintä on tietysti selvittää, tuleeko uutuuslaite antenni- vai kaapelitalouteen. Sillä on merkitystä myös siksi, että Suomessa ollaan siirtymässä parin vuoden päästä enemmän tai vähemmän kokonaan HD- eli teräväpiirtolähetyksiin. Vaadittava HD-valmius on siis syytä tarkistaa.

Perinteisesti kuvanlaatu on ollut ja on yhä yksi tärkeimpiä kriteerejä, kun kuluttaja kartoittaa itselleen uutta töllöä. Monille tuttu takavuosien Full-HD on korvautunut 4K-tarkkuudella, jossa kuvapikseleiden määrä on noin nelinkertainen entiseen verrattuna. HDR:n ansiosta televisiokuvassa näkyy yksityiskohtia myös sen kirkkaimmissa ja tummimmissa kohdissa.

Tällä hetkellä trendi vaikuttaisi olevan sellainen, että koteihin ostetaan yhä suurempia televisioita. Esimerkiksi Samsungilta ilmestyy tänä vuonna peräti kymmenen televisiomallia, jotka ovat vähintään 75-tuumaisia.

Mutta mitä kaikkea muuta ostajan olisi syytä ottaa huomioon? Ohessa Samsungin teknisen tuotepäällikön Magnus Nilssonin viisi vinkkiä:

1. Erinomainen kuva ympäri vuoden

Varmista, että televisiossasi on erinomainen kuva ympäri vuoden huolimatta siitä, millainen valaistus milloinkin vallitsee. Samsungin tämän vuoden QLED TV on niin valovoimainen, ettei kuvan tarkkuus ja laatu pysyy erinomaisena, vaikka huone olisi tulvillaan valoa, kuten aurinkoisina kesäiltoina Suomessa usein on.

2. Kätevä kaukosäädin

Mikäli televisiosi kuva tulee digiboksista tai vastaavasta ulkoisesta laitteesta, on kätevää, että voit ohjailla sitä television omalla kaukosäätimellä. Esimerkiksi Samsungin QLED-televisiolla on juuri tällainen oma kaukosäädin.

3. Monipuolinen valikoima palveluja

Nykyään moni kuluttaja katselee enemmän suoratoistopalveluita kuin perinteistä lineaarista televisiota. Kannattaa siis huolehtia siitä, että televisiossasi on monipuolinen ja laaja valikoima erilaisia palveluita.

Samsungin älytelevisiot ovat hyvin suosittuja kuluttajien keskuudessa eikä vähiten siitä syystä, että niissä on hyvät sovellukset. Monien videopalvelujen omat sovellukset ovat saumattomasti Samsungin Smart Hubin kautta käytettävissä.

4. Eroon johtosotkusta

Johtosotkusta television ympärillä ei enää tarvitse huolehtia. Samsungin QLED-television kaikki kytkennät kulkevat erillisen kytkentärasia One Connect Boxin kautta siten, että itse televisioon kulkee vain yksi viisimetrinen läpinäkyvä kaapeli.

Sen avulla vapaasti asennettava televisio on mahdollista kytkeä niin, että se täydentää kauniisti kodin sisustusta. Ja jollei viisimetrinen kaapeli riitä, saatavilla on myös lisävarusteena peräti 15-metrinen kaapeli.

5. Suuri ja samalla tyylikäs

Loppujen lopuksi kyse on pitkälti siitä, että moni kuluttaja haluaa nyt mahdollisimman suuren television. Television, joka on samalla myös kaunis ja jonka voi sijoittaa kodissaan juuri sinne minne itse haluaa. Valitako mieluummin tyylikäs jalusta vai asettaako televisio aivan seinään kiinni? Valinta on kuluttajan.

Tutustu Samsungin QLED-televisioon


MAINOS Samsung

MAINOS