MainosK-Citymarket

Nämä hittilelut menevät nyt kuumille kiville – tee testi ja löydä täydellinen lelulahja lapselle!

Joululahjalelun valitseminen pienelle läheiselle voi olla yllättävän vaikea tehtävä. Näppärä lelutesti tarjoaa apua juuri saajalleen sopivan lahjan löytämiseen.

Huokeat, keräiltävät lelut ovat tämän joulun kuumin hittituote, mutta Legojen ja Barbien kaltaiset vanhat tutut merkit pitävät myös pintansa.


1.12.2022 9:56

Joululahjakauppa on kuumimmillaan juuri nyt. Hurjin vilinä käy leluosastoilla, joilla pienten lasten vanhemmat pyörivät pitkät toivelistat hyppysissään.

– Jos haluaa saada ehdottomasti jonkin tietyn hittilelun, se kannattaa käydä ostamassa mahdollisimman pian, kehottaa K-Citymarketin valikoimapäällikkö Sirpa Havusela.

Hittilelun varsinainen määritelmä on tosin viime vuosina muuttunut, eikä mikään yksittäinen lelu välttämättä nouse listoille ylitse muiden edes joulun alla.

Havusela puhuisikin pikemminkin hittibrändeistä.

Ennen yhtä lelua saatettiin myydä tuhansia kappaleita.

– Ennen yhtä lelua saatettiin myydä tuhansia kappaleita. Nyt halutuimmilla tuotemerkeillä on laajat valikoimat, jotka vaihtuvat tiuhaan.

Nykypäivän hittilelut ovat monesti halpoja, noin 10-20 euron tuotteita, joita keräillään ja esitellään kavereille sosiaalisessa mediassa. Esimerkkinä keräiltävistä leluista Havusela mainitsee suloisen rutisteltavat Squishmallows-pehmot, joita on yli tuhat erilaista.

– Mutta kyllä vanhat tutut lelumerkitkin yhä pitävät pintansa. Esimerkiksi Lego on edelleen hyvin suosittu, hän vakuuttaa.

Lelukone auttaa lahjan valinnassa

Vaikka lelumaailman trendit ovat selkeästi esillä kauppojen leluosastoilla, lahjan valitseminen esimerkiksi kummi- tai lapsenlapselle voi olla silti haastavaa, mikäli saajan tarkat toiveet eivät ole tiedossa.

Havusela kehottaa hankkimaan lelulahjat luotetuilta, turvallisiksi todetuilta valmistajilta. Ikäsuositukset tulee myös pitää mielessä leluostoksilla.

– Ja kyllähän kannattaa aina kysyä, mistä lahjan saaja on kiinnostunut, hän toteaa.

Kannattaa aina kysyä, mistä lahjan saaja on kiinnostunut.

Sopivan lelulahjan metsästyksen voi myös ulkoistaa lelukoneelle, jonka löydät tämän jutun lopusta.

Näppärä testi kysyy muutamia kysymyksiä lahjan saajasta ja ehdottaa vastausten pohjalta sopivia leluja K-Citymarketin monipuolisesta tarjonnasta. Testin tekemiseen menee vain muutama minuutti.

Vaihtoehtoisesti voit myös suunnata suoraan selaamaan K-Citymarketin lelukuvastoa tai ostoksille verkkokauppaan!

Lue myös: