Perttu Hyväriseltä hilpeä julkaisu – loppuiko sakkosaaga tähän yhteiskuvaan?

Hiihtoliitto ja Perttu Hyvärinen olivat tukkanuottasilla mainostamisen takia.

Perttu Hyvärisen nostattama kohu on tullut hiihtäjän mukaan päätökseen.

27.2. 20:50

Kohuhiihtäjän maineen mainostempauksellaan MM-kisojen yhdistelmäkilpailun jälkeen saanut Perttu Hyvärinen näyttää sopineen värikkäitä käänteitä saaneen kinan Hiihtoliiton kanssa.

Hyvärinen julkaisi maanantai-iltana Instagram-tilillään kuvia, videon ja tekstin. Kuvissa hän esiintyy ilmeisen hyväntuulisissa tunnelmissa Hiihtoliiton kaupallisen johtajan Jari-Pekka Joupin kanssa.

– Trillerimäisen komedian kolmas ja samalla viimeinen osa sekä loppupuhe, Hyvärisen viestissä luki.

Videolla Hyvärinen lausuu viimeisen sanansa pilke silmäkulmassa.

– Hyvät naiset, herrat. Tämä komedia on tullut nyt päätökseen. On aika kiittää ja laskea esirippu alas, Hyvärinen sanoo teatraalisesti ja kumartaa syvään.

Mainoskohu lähti liikkeelle perjantaina yhdistelmäkisan jälkeen, kun Hyvärinen piti Ylen tv-haastattelussa näkyvästi esillä oman yhteistyökumppaninsa ruokapurkkia.

Asia meni läpi suorassa lähetyksessä, mutta myöhemmin näyttäessään haastattelua uudestaan Yle oli käsitellyt mainoksen tunnistamattomaksi.

Hiihtoliitto, jolla on omat yhteistyökuvionsa ja tarkat sopimukset, otti mainostamisesta kierroksia. Hyvärisen esille ottama tuote ei kuulu Hiihtoliiton kumppaneihin.

Asiasta käytiin mielenkiintoista sanailua mm. Hiihtoliiton kaupallisen johtajan Jari-Pekka Joupin ja Hyvärisen managerin Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivun välillä.

Hyväriselle jopa väläyteltiin perjantaina 3 000 euron sopimussakkoa. Siinä vaiheessa Ojansivu ilmoitti myyvänsä Hyvärisen hiihtoasun sakkokulujen kattamiseksi, mikä vain lisäksi kiistan kierroksia.

– Eihän se ole sitä voinut myydä! Kisa-asu kuuluu Hiihtoliitolle, Jouppi puhisi.

Lue lisää: Hiihtoliiton herrat pillastuivat kohuhiihtäjä Perttu Hyvärisen kisa-asusta – nyt paljastui toisenlainen totuus

Lue lisää: Hiihtoliiton herrat hiilenä! Kohumanageri iskee takaisin: ”Minkäs helvetin oppien mukaan mun täytyisi mennä”

Sunnuntaina selvisi, että Hyvärinen pääsee mainosjupakasta varoituksella aiemman nuhteettomuutensa ansiosta.

Hyvärisen ja Joupin yhteisposeerauksesta päätellen sopu on nyt löytynyt.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?