Suomelle loistavia uutisia! Kerttu Niskanen on lähtöviivalla tiistaina

Kerttu Niskanen pystyy hiihtämään tiistain väliaikalähtökisassa. Joni Mäki ei ole mukana miesten viestijoukkueessa. Hän lähtee kotiin.

Kerttu Niskasen jalkavamma on selätetty.

27.2. 10:49

Suomen hiihtomaajoukkue julkaisi joukkueensa tiistain naisten 10 kilometrin väliaikalähtökisaan (v) sekä keskiviikon miesten 15 kilometrin vastaavaan koitokseen.

Naisten kisassa hiihtävät Jasmi Joensuu, Kerttu Niskanen, Eveliina Piippo ja Krista Pärmäkoski. Huomionarvoista on, että lauantain yhdistelmähiihtokisan alkulämmittelyissä pahasti kaatunut Niskanen vaikuttaa olevan hiihtokunnossa.

Konkarihiihtäjä loukkasi oikeaa jalkansa lauantaina yhdistelmäkisan alkuverryttelyssä sattuneessa kaatumisessa. Hän kertoi kärsineensä kivuista kisassa.

Miesten joukkueessa keskiviikkona ovat mukana Niko Anttola, Perttu Hyvärinen, Remi Lindholm ja Markus Vuorela. Iivo Niskanen ei siis hiihdä vapaan hiihtotavan kisaa – kuten jo etukäteen oli odotettavissa.

Vuorela tuli varamiehenä mukaan kisoihin, kun rajusti yhdistelmähiihdossa kaatunut ja loukkaantunut Arsi Ruuskanen joutui jättämään kisaurakkansa kesken.

Samalla Hiihtoliitto tiedotti, että Ruuskasen lisäksi Jasmin Kähärä, Joni Mäki, Niilo Moilanen ja Lauri Vuorinen lähtevät kotimatkalle.

Tämä tarkoittaa, että viestijoukkuespekuloinneissa mukana ollut Mäki ei hiihdä miesten viestijoukkueessa. Hänen ainoiksi matkoikseen näissä kisoissa jäivät sprintti ja parisprintti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?