Therese Johaugilta paljastus yksityiselämästään – tässä asiassa kihlatulla ei ole päätösvaltaa

Therese Johaug ja Nils Jakob Hoff aikovat avioitua ensi talvena. Entinen hiihtokuningatar puhui hääsuunnitelmistaan norjalaislehti VG:lle.

Therese Johaug voitti Pekingin olympialaisissa kolme kultaa.

20.9. 18:06

Uransa lopettaneen hiihtäjän Therese Johaugin rakkauselämä kukoistaa.

Johaugin, 34, pitkäaikainen kumppani Nils Jakob Hoff, 37, kosi mielitiettyään viime uudenvuodenaattona. Johaug vastasi myöntävästi rakkauden kutsuun.

Hiihtosuuruus paljasti VG:n haastattelussa, että häitä aiotaan tanssia ensi talvena idyllisessä Rörosin kylässä Norjassa.

VG kysyi Johaugilta, mitä mieltä lääkärinä työskentelevä Hoff on talvihäistä.

– Hän odottaa innolla niitä, mutta toisaalta hänellä ei ole muita vaihtoehtoja kuin totella käskyjä, Johaug totesi, VG:n mukaan leveä hymy huulillaan.

Johaug ja Hoff ovat seurustelleet jo kahdeksan vuotta. Hoff on entinen huippusoutaja.

Johaug vakuutti VG:lle, ettei ole ehtinyt tylsistyä, vaikka hiihtouran edellyttämät harjoitteluvelvoitteet loppuivat keväällä.

Hän työstää elämäkertaansa, markkinoi vaatemerkkiään ja siinä sivussa suunnittelee pientä remonttia pariskunnan Holmenkollenilla sijaitsevaan 400 neliömetrin lukaaliin.

Norjalainen TV2 uutisoi elokuussa, että Johaug ja Hoff aikovat rakennuttaa kotiinsa viinikellarin ja kuntosalin. Johaugin mukaan remontti ei ole aivan niin mittava kuin TV2:n jutussa annettiin ymmärtää.

Hän luonnehti artikkelin aiheuttamaa kohinaa ”myrskyksi vesilasissa”.

– Meillä on pieni ylimääräinen tila, jonne pykäämme vaatimattoman treenihuoneen. Vähän pitää seiniä siirrellä. Emme aio rakentaa taloa uudelleen tai mitään vastaavaa, hän sanoi nyt VG:lle.

TV2:n mukaan Johaug osti Holmenkollenin-talonsa vuonna 2017 18,8 miljoonalla Norjan kruunulla eli nykykurssilla vajaalla kahdella miljoonalla eurolla. Taloa kuvaillaan jutussa ”loisteliaaksi”.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?