Iivo Niskasen yllättävä aluevaltaus – etsii tv:ssä uusia hiihtotähtiä harjoittelemaan kanssaan

Olympiavoittaja Iivo Niskanen etsii tulevia huippulupauksia harjoittelemaan kanssaan.

8.9.2022 12:05

Vastikään tulevasta perheenlisäyksestään kertonut maastohiihdon olympiavoittaja Iivo Niskanen aloittaa uuden hankkeen, joka sekin keskittyy tuleviin tähtiin.

Lue lisää: Vauvauutisen paljastaneelle Iivo Niskaselle sataa onnitteluja – Sami Jauhojärveltä naseva viesti

Tulevaisuuden tähdet on uudenlainen projekti nuorille urheilijoille, jossa henkilöstöpalvelualaan erikoistunut teknologiayritys Bolt.Works ja Niskanen etsivät motivoituneita nuoria hiihtäjiä harjoittelemaan kolminkertaisen olympiavoittajan kanssa.

Etsintä ja yhteiset harjoitukset kuvataan, ja ohjelmat julkaistaan ISTV:ssä kevään 2023 aikana.

Nyt Niskanen etsii motivoituneita hiihtäjiä.

Tulevaisuuden tähtiin haetaan kolmea noin 9–13-vuotiasta hiihtäjää, joita Iivon ura on innostanut ja inspiroinut. Haussa on todellisia Iivo-faneja, jotka haluavat päästä tapaamaan idolinsa ja imemään oppia mestarilta.

– Olen hyvin innoissani Tulevaisuuden tähdistä. Olen halunnut jo pitkään päästä tukemaan nuoria ja antamaan lajille takaisin. On hienoa, että me omien alojemme huippuosaajina Boltin kanssa pystymme yhdessä kantamaan vastuuta ja tukemaan nuoria. Toivottavasti mukaan saadaan motivoituneita nuoria hiihtäjiä, Niskanen kertoo.

Lisää syvyyttä hankkeeseen tuo se, että Iivo ja Saana Niskanen vastikään kertoivat odottavansa perheen esikoista.

– Lasten liikkuminen ja hyvinvointi ovat pidempään olleet minulle tärkeitä asioita. Ei oma tuleva perheenlisäys sitä oleellisesti muuta, vaikka perspektiiviä varmasti tulee ajan kanssa lisää, Niskanen sanoo.

Tulevaisuuden tähdet on osa Bolt.Worksin ja Iivo Niskasen monivuotista yhteistyötä, joka käynnistettiin kesällä 2022.

– Yhdessä Iivon kanssa mahdollistamme vertaansa vailla olevan mahdollisuuden nuorille päästä ”tekemään töitä” maailman parhaan hiihtäjän ja loistavan roolimallin kanssa. Tämä antaa varmasti hienot eväät nuorille kasvuun, ei pelkästään urheilijoina vaan ihmisinä, kertoo Boltin co-founder Timo Hakkarainen.

Niskasen ja nuorten hiihtäjien tapaamista koostetaan tv-ohjelmat. ISTV näyttää jaksot kevään 2023 aikana.

Tulevaisuuden tähdet -jaksot julkaistaan alkuvuodesta 2023 ISTV:ssä. Osallistumishakemukset tulee jättää 30.9.2022 mennessä Bolt.Worksin web-sivujen kautta osoitteessa: www.bolt.works/iivo

Juttuun liittyy Julkisen sanan neuvoston langettava päätös, jonka voit lukea täältä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?