Norjan ykköshiihtäjät jäivät kauhujen koronahotelliin – Therese Johaug esitti somekuvassa paljonpuhuvan eleen

Therese Johaugin ja Johannes Hösflot Kläbon majoittautumisesta uutisoi norjalainen VG.

Therese Johaug ja Johannes Hösflot Kläbo saavat vielä jännittää olympiamatkaansa.

27.1. 14:29

Norjan maastohiihtomaajoukkue on täydessä hälytystilassa koronavirustartuntojen vuoksi. Hiihtäjien, Heidi Wengin ja Anne Kjersti Kalvån, koronatartunnoista tiedotettiin keskiviikkona, valmentaja Alrid Monsenin jo päivää aiemmin.

Maajoukkue on leireillyt viime ajat Italian Seiser Almissa.

Lue lisää: Kaksi Norjan hiihtotähteä sairastui koronaan – pelko uusista tartunnoista leviää: ”Silkkaa bingoa”

Weng ja Kalvå jäivät eristyksiin neljän tähden Steger-Dellai-nimiseen hotelliin, josta lähes koko muu maajoukkue häipyi. Koronapotilaiden lisäksi alkuperäiseen majapaikkaan jäivät Norjan ykköstykit Therese Johaug ja Johannes Hösflot Kläbo, uutisoi VG.

Lehden mukaan Johaug ja Kläbo jäivät hotelliin omasta tahdostaan. Muut joutuivat siirtämään kamppeensa läheiseen Gstatsch-nimiseen kievariin, koska norjalaisten huonevaraukset alkuperäisessä hotellissa päättyivät keskiviikkona.

VG ei kertonut, minkä vuoksi Johaug ja Kläbo saivat – tai halusivat – jäädä Wengin ja Kalvån kanssa samaan hotelliin.

Kläbo julkaisi myöhään keskiviikkoiltana Instagramissa kuvan, jonka yhteydessä hän kertoi lyhyesti kuulumisiaan. Hän kuvaili menneitä päiviä erikoisiksi.

– Odotamme yhä tuoreita testituloksia ja elämme täydessä eristyksessä. Meidän täytyy edetä päivä kerrallaan ja pitää ajatukset tiukasti olympialaisissa, hän kirjoitti.

Ensimmäistä henkilökohtaista olympiakultaansa Pekingistä jahtaava Johaug puolestaan julkaisi kuvan, jossa piti sormiaan ristissä olympiamatkansa onnistumista toivoen.

VG:n mukaan norjalaishiihtäjien olin alun alkaen määrä matkustaa torstaina Italiasta Osloon ja sieltä Pekingiin. Nyt matkasuunnitelmat ovat levällään. Wengin ja Kalvån karanteenit loppuvat 3. helmikuuta, ja ensimmäinen olympialaisten hiihtomatka, naisten skiathlon kilpaillaan vain kahta päivää myöhemmin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?