Aleksandr Bolshunovin ikenet tulehtuivat ikävin seurauksin

Aleksandr Bolshunov ei pystynyt kilpailemaan rullahiihdon MM-kisoissa.

Aleksandr Bolshunov kärsii ärhäkästä ientulehduksesta. Kuva viime talven MM-kisoista.

19.9.2021 15:49

Venäjän ykköshiihtäjä Aleksandr Bolshunov ei terveysmurheiden vuoksi pystynyt starttaamaan yhteenkään kilpailuun rullahiihdon MM-kisoissa tänä viikonloppuna.

Bolshunovin oli määrä osallistua Italian Val di Fiemmessä käytäviin kisoihin, mutta häntä ei nähty edes sunnuntain päätösmatkalla 15 kilometrillä.

Venäjän hiihtoliiton puheenjohtaja Jelena Välbe kertoi Championat.comille kisojen avauspäivänä torstaina, että Bolshunov jätti avausmatkan väliin tulehtuneiden ikenien vuoksi.

Bolshunovin odotettiin tuolloin vielä hiihtävän kisoissa, mutta ientulehdus oli ilmeisesti niin paha, että tähti päätti toipua koko viikonlopun ajan.

Sunnuntain kisan voitti Bolshunovin maanmies Aleksei Tshervotkin, joka päihitti toiseksi tulleen Romanian Paul Constantin Pepenen lähes kuudella minuutilla.

Lue lisää: Martin Norrgårdin, 34, ja Suomen hiihto­maajoukkueen tiet erosivat yllättäen – valittiin nyt kaupunginjohtajaksi

Viime talven MM-kultamiehen Bolshunovin, 24, valmistautuminen olympiakauteen ei ole sujunut ongelmitta. Kesäkuussa hänen uutisoitiin loukkaantuneen Venäjän maajoukkueen harjoitusleirillä Krimin niemimaalla.

Championatin mukaan Bolshunov kärsi määrittelemättömistä terveyshuolista myös heinäkuun alussa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?