Katri Lylynperä ja Verneri Suhonen veivät rullahiihdon SM-kultamitalit – Iivo Niskanen taipui niukasti hopealle - Maastohiihto - Ilta-Sanomat

Iivo Niskanen taipui niukasti hopealle – Katri Lylynperä ja Verneri Suhonen veivät rullahiihdon SM-kultamitalit

Katri Lylynperä ja Verneri Suhonen voittivat yleisten sarjojen sprinttimestaruudet rullahiihdon SM-kisoissa.

Rullahiihdon SM-kisat käydään viikonloppuna Vuokatissa. Kuvituskuva.

18.9. 15:59

Hiihtokausi lähenee. Tänä viikonloppuna iso joukko maajoukkuehiihtäjiä on jo kokoontunut Vuokattiin, mutta ei aivan vielä lumille. Vuokatin rullaradalla käydään lauantaina ja sunnuntaina rullahiihdon SM-kilpailut.

Lauantaina oli perinteisen sprinttien aika. Miesten yleisen sarjan voittoon lykki Verneri Suhonen ennen toiseksi sijoittunutta Iivo Niskasta ja kolmanneksi sijoittunutta Lauri Lepistöä.

Koko mitalikolmikko ja vielä neljänneksi sijoittunut Lauri Vuorinenkin tulivat maaliin alle sekunnin sisällä toisistaan.

Naisten yleisessä sarjassa voiton vei Katri Lylynperä. Hopealle sijoittui Kerttu Niskanen ja pronssille Johanna Matintalo.

ISTV näyttää rullahiihtojen SM-kisat. Sunnuntaisen suoran lähetyksen SM-väliaikalähtökilpailusta löydät alla olevasta linkistä.

Lue lisää: Mukana Krista Pärmäkoski, Iivo Niskanen ja muut huiput – katso rullahiihdon SM-väliaikakilpailu Vuokatista suorana ISTV:stä!

Lue lisää: Suora lähetys juuri nyt: Rullahiihdon SM-sprintti Vuokatista – mukana Pärmäkoski, Niskanen ja muut huiput

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?