Johannes Hösflot Kläbo menee muodissa päinvastaiseen suuntaan kuin suomalaiset – uusi tyyli villitsee Norjassa: ”Nyt muotia” - Maastohiihto - Ilta-Sanomat

Johannes Hösflot Kläbo menee muodissa päinvastaiseen suuntaan kuin suomalaiset – uusi tyyli villitsee Norjassa: ”Nyt muotia”

Johannes Hösflot Kläbon tukkamalli on mennyt toiseen suuntaan kuin suomalaisten kilpakumppanien.

Johannes Hösflot Kläbo talvella MM-hiihdoissa (vas.) ja nyt (oik.).

4.7. 15:13

Maastohiihtäjä Johannes Hösflot Kläbon uusi hiustyyli ihastuttaa Norjassa. Paikallinen kampaaja puhuu jopa uudesta trendistä norjalaismiesten keskuudessa.

Kläbo on mennyt muodissa täysin päinvastaiseen kuin Suomen maajoukkueessa, jonka mieshiihtäjät ajelivat päänsä Iivo Niskasen yllyttäminä talven MM-kisoissa. Norjalainen on antanut lettinsä kasvaa.

– En ole leikkauttanut hiuksiani sitten maaliskuun MM-hiihtojen, joten ne ovat kasvaneet aika tavalla. Tukasta on kasvanut todellinen harja, Kläbo sanoi Stavanger Aftenbladille aiemmin tällä viikolla.

Kläbo jakoi Stavanger Aftenbladin otsikon Instagram-päivityksessään ja lisäsi kylkeen pari kuvaa tukastaan.

Osa Norjan maastohiihtojoukkueen kavereista on suhtautunut supertähden muuttuneeseen tyyliin nihkeästi.

Sjur Röthe sanoi, että hiukseni pilkkaavat niitä, joiden hiustenkasvu ei ole yhtä väkevää. Mutta hänen pitää vain kestää, Kläbo sanoi.

Kläbo ei ole ainoa norjalainen urheilutähti, joka on antanut tukan valua. Myös jalkapalloilija Erling Braut Haaland on kasvattanut komean takatukan. Stavanger Aftenbladin haastattelema trondheimilainen kampaaja, Siv Oldervik, uskoo suurempaan muoti-ilmiöön.

– Pidemmät tukat ovat ehdottomasti nyt muotia. Tukkasi näyttää tosi coolilta, Kläbo! Se sopii hänelle hyvin ja hän näyttää todelliselta mieheltä, Oldervik kommentoi.

Kampaajan mukaan Kläbo voisi kasvattaa myös parran, joka parantaisi hänen ulkomuotoaan entisestään.

Kuva: Kläbolle on kasvanut mehevä takatukka.

Kuva: Myös jalkapalloilija Erling Braut Haalandilla on pitkä tukka.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?