Ruotsin hiihtoparin kummallinen ratkaisu – Frida Karlsson jäi yksin lemmenpesään, rakas muutti pois: ”Pohdintaa riitti”

William Poromaa muutti maajoukkuetoverinsa Jens Burmanin perään.

Frida Karlsson ja William Poromaa edustivat yhdessä Ruotsin urheilugaalassa Idrottsgalanissa vuonna 2020.

5.6.2021 12:17

Ruotsin hiihtopiirejä puhuttaa 20-vuotiaan superlupauksen William Poromaan kova ratkaisu.

Maailmanmestari Frida Karlssonin kanssa pitkään seurustellut Poromaa jätti pariskunnan yhdessä omistaman kodin Sollefteåssa ja muutti lähes kolmen tunnin päähän Åsarnan kuuluisaan hiihtokylään.

Syy: Poromaa halusi päästä lähelle maajoukkuetoveriaan Jens Burmania. Mieskaksikko aikoo harjoitella kesän yhdessä ja kirittää toisiaan kohti Pekingin olympialaisia, jotka kisataan ensi talvena.

– Pääsyy muutolle oli todellakin tämä. Uskomme, että hyödymme molemmat yhteisharjoittelusta ja viihdymme todella hyvin yhdessä treenien ulkopuolellakin, Poromaa sanoi Expressenin mukaan paikallislehti Östersunds-Postenille.

Poromaa vakuutti, että rakkaus Karlssonin, 21, kanssa roihuaa entiseen tapaan.

– Olemme yhä pari, mutta uskomme molemmat tähän ja olemme puhuneet asian hyvin läpi. Pohdintaa riitti, mutta olen päättänyt kokeilla, kuinka homma toimii. Tuntuu hyvältä, että hän [Burman] on joka tapauksessa täällä ja voin olla hänen kanssaan yhdessä, Poromaa sanoi.

– Alku on varmasti vaikein, mutta sen jälkeen olo muuttuu mukavammaksi. Muutos tämä joka tapauksessa on, sillä asuin Sollefteåssa viisi vuotta ja olin kaikki ne vuodet yhdessä Fridan kanssa.

Kuva: Jens Burman toivotti Instagramissa William Poromaan tervetulleeksi Åsarnaan.

Suomalaisjuurista Poromaata pidetään yhtenä Ruotsin tulevaisuuden tähdistä. Hän debytoi aikuisten MM-tasolla tänä keväänä Oberstdorfin maailmanmestaruuskisoissa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?