Aleksandr Bolshunov: Dmitri Gubernijev sivalsi tökeröä mainosta - Maastohiihto - Ilta-Sanomat

Aleksandr Bolshunov esittelee puutarhatuotteita tökeröllä videolla – kohukommentaattori iski heti vastapalloon: ”Sasha, muista”

Venäjän hiihtotähti Aleksandr Bolshunov sai mainosesiintymisestään huutia Dmitri Gubernijeviltä.

Dmitri Gubernijev kritisoi Aleksandr Bolshunovin mainosesiintymistä.

6.5. 18:04

Venäjän suurin hiihtotähti Aleksandr Bolshunov on päättänyt ottaa ruplat irti menestyksestään.

Oberstdorfin kisojen MM-kultamitalisti Bolshunov julkaisi keskiviikkona Instagram-tilillään mainosvideon, jolla hän esittelee venäläisen puutarha- ja sisustustarvikemyymäläketjun tuotteita. Mainoksen tuotantoarvot eivät hivo taivaita: Bolshunov hymyilee pakotetun oloisesti ja taustalla soi hissimusiikki.

Moni hänen julkaisuaan kommentoinut hiihtofani ilmaisikin pettymyksensä siihen, että suksi-idoli on lähtenyt helppoheikiksi.

Kritisoijien joukkoon liittyi myös kuuluisa urheilukommentaattori Dmitri Gubernijev, jolla oli Bolshunoville napakka ohje.

– Sasha, muista, että mainostemput ovat hiihtäjälle häiriöksi. Hiljaa hyvä tulee, Gubernijev kirjoitti.

Venäjän valtiontelevision urheilukanavan tähti Gubernijev tunnetaan räväköistä kannanotoistaan. Suomessa hänet muistetaan etenkin Joni Mäkeä ja tämän isää koskevista kommenteistaan.

Bolshunovin, 24, ohella myymäläketju oli valjastanut mainoskasvokseen myös hänen tuoreen Anna-vaimonsa. Pariskunnalla on viime aikoina ollut menoja, sillä he järjestivät hääjuhlan Moskovan lähellä sijainneessa kylpylähotellissa ja lähtivät sitten häämatkalle luksuslomakylään Malediiveille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?