Jussi Eskola ja Sami Jauhojärvi jättävät Ylen - Maastohiihto - Ilta-Sanomat

Suosikkiselostaja Jussi Eskola ja asiantuntija Sami Jauhojärvi jättävät Ylen

Viaplay kaappasi hiihtotiimiinsä kaksi kovaa nimeä.

Jussi Eskola (vas.) ja Sami Jauhojärvi jättävät Yleisradion.

4.5. 10:00

Talviurheiluun rajusti satsaava Nordic Entertainment Group on tehnyt kovan peliliikkeen television maastohiihtoäänien siirtomarkkinoilla.

Yhtiö kertoi tiistaina palkanneensa Viaplayn hiihtotiimiin kaksi huippunimeä Yleisradiolta. NENT Groupin palkkalistoille siirtyvät asiantuntija, olympiavoittaja Sami Jauhojärvi ja selostaja Jussi Eskola.

– On todella hienoa, että saamme Jussin ja Samin meidän hiihtotiimiimme. Kaksikon kemia toimii erinomaisesti, ja he tuovat lähetyksiin asiantuntemusta, kokemusta ja intohimoa. Tulemme jatkossa tiedottamaan lisää Viaplayn hiihtolähetyksistä ja tekijöistä. Kuten sopimukset tämän kaksikon kanssa osoittavat, haluamme tarjoilla tämänkin tuotteen laadukkaasti ja huippuosaajien tekemänä, NENT Group Finlandin urheilupäällikkö Ville Klinga sanoi yhtiön tiedotteessa.

Pohjoismaissa vahvassa asemassa oleva NENT Group on hankkinut itselleen hiihtolajien maailmancupien tv-oikeudet ensi kaudesta lähtien. Sopimus on viisivuotinen ja kattaa muun muassa hiihdon vuosien 2023 ja 2025 MM-kisat sekä maastohiihdon Suomen cupin.

Yhtiön esityskanavia Suomessa ovat Elisa Viihde Viaplay -palvelu ja television V Sport -kanavat.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?