Aleksandr Bolshunov lähti häämatkalle tropiikkiin - Maastohiihto - Ilta-Sanomat

Aleksandr Bolshunovin tuore vaimo julkaisi upeita kuvia trooppisesta lomaparatiisista – salainen häämatkakohde paljastui

Aleksandr Bolshunov viettää kuherruskuukautta paratiisisaarella.

Aleksander Bolshunov ja Anna Zherebjatjeva viettävät kuherruskuukautta kaukana hiihtoladuista.

29.4. 11:52

Venäjän suurin hiihtotähti Aleksandr Bolshunov avioitui hiljattain pitkäaikaisen tyttöystävänsä Anna Zherebjatjevan kanssa.

Moskovan lähistöllä viime viikonloppuna pidetyn hääjuhlan jälkeen tuore aviopari suuntasi häämatkalle, jonka kohdetta pariskunta ei suostunut etukäteen paljastamaan venäläismedialle.

Nyt kohde on selvillä: he ovat Malediiveillä ja asuvat viiden tähden hotellissa, joka sijaitsee pienellä atollilla noin tunnin lentomatkan päässä saarivaltion pääkaupungista Malesta.

”Ylelliseksi” kuvatussa lomakohteessa vuorokauden oleskelu maksaa reilut 400 euroa. Hotellin edustalla sijaitsee koralliriutta, joka kuhisee elämää. Zherebjatjevan kuvaamilla videoilla näkyy muun muassa rauskuja ja haita, joita turistit ruokkivat laiturilta.

Zherebjatjeva on päivittänyt lomakuvia sosiaaliseen mediaan ahkerasti ja kirjoittanut paratiisimaisemien saateteksteiksi ihastelevia päivityksiä:

– Hyvää huomenta!

– Kuinka ihanaa täällä onkaan!

24-vuotiaat Bolshunov ja Zherebjatjeva tutustuivat aikoinaan hiihdon ansiosta. He päätyivät nuorina lupauksina samaan treeniryhmään ja rakastuivat.

– Yritin pitää pitkään pintani ja olla sortumatta häneen, mutta sitten kävi näin, Zherebjatjeva kertoi Ilta-Sanomille vuonna 2019.

Zherebjatjeva hiihti nuorten MM-kultaa Lahdessa 2019. Huhujen mukaan Zherebjatjeva on päättänyt lopettaa huippu-uransa, mutta hän ei ole vahvistanut tietoa.

Kuva: Aleksandr Bolshunov jakoi hääkuvansa Instagramissa.

Kuva: Anna Zherebjatjeva ja Aleksandr Bolshunov ovat päässeet ihastelemaan rauskuja lähietäisyydeltä.

Kuva: Anna Zherebjatjeva nauttii olostaan paratiisimaisemissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?