Aleksandr Bolshunov meni naimisiin – vaimo paljasti yksityiskohtia häistä - Maastohiihto - Ilta-Sanomat

Aleksandr Bolshunovin tuore vaimo kertoi yksityiskohtia parin häistä – ”norjalaistyyli” paljastui vedätykseksi

Venäjän hiihtotähti Aleksandr Bolshunov avioitui Anna Zherebjatjevan kanssa.

Aleksandr Bolshunov avioitui Anna-rakkaansa kanssa.

23.4. 19:20

Venäjän tunnetuin hiihtopariskunta kävi perjantaina virallistamassa liittonsa moskovalaisessa maistraatissa. Morsian Anna Zherebjatjeva julkaisi Instagramin Stories-osiossa kuvan, jossa hän poseeraa sulhasensa Aleksandr Bolshunovin ja avioparin avioliittotodistuksen kanssa.

Varsinaista hääjuhlaa tuore aviopari juhlii lauantaina. Zherebjatjeva, 24, kertoi Sport-Ekspress -lehdelle, että pariskunta matkusti harjoitusleiriltä Moskovaan vasta aivan häiden alla.

– Jätimme kaiken viime tippaan. Minä olen luonnollisesti päävastuussa kaikesta. Toisinaan saatan kysyä Sashan [Bolshunovin kutsumanimi] mielipidettä. Häävalmisteluissa meni lähes vuosi, mutta en vaivannut häntä niillä lainkaan, Zherebjatjeva sanoi ja kertoi saaneensa paljon apua hääsuunnittelun ammattilaisilta.

Hääjuhlasta on tulossa suhteellisen pienen piirin tapahtuma. Sports-Ekspressin mukaan vain Bolshunovin, 24, ja Zherebjatjevan valmentajan Juri Borodavkon harjoitusryhmään kuuluvat hiihtäjät on kutsuttu mukaan. Heidän lisäkseen juhliin saapuu sukulaisten lisäksi vain joitakin hääparin läheisiä ystäviä.

– Koronavirus on yhä riesanamme, joten päätimme pitää pienet häät. Vain lähipiirimme tulee paikalle, Bolshunov kertoi Sport-Ekspressille.

Kuva: Anna Zherebjatjeva kertoi pariskunnan suhteen alusta Instagramissa viime vuonna. Bolshunov ja Zherebjatjeva rakastuivat maajoukkueleirillä.

Bolshunov kertoi aiemmin, että häät pidetään ”norjalaiseen tyyliin”. Zherebjatjeva kuittasi miehensä puheet kuitenkin vitsinä ja paljasti, että häät tulevat olemaan romanttiset ja puuterinsävyiset.

Häiden jälkeen pariskunta suuntaa häämatkalle. Kohdetta Zherebjatjeva ei suostunut kertomaan. Hän ei myöskään vahvistanut tietoa, jonka mukaan hän aikoo lopettaa hiihtouransa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?