Martin Norrgård siirtyy Ruotsiin – kosiskeltiin tehtävään pitkin kautta - Maastohiihto - Ilta-Sanomat

Martin Norrgård löysi pikavauhtia uuden työpaikan – uusi pomo ylistää ”erittäin suosittua” rekrytointiaan

Ruotsin maajoukkue kosiskeli Suomen huoltopäällikköä pitkin kautta.

Martin Norrgård toimi viime kaudella Suomen hiihtomaajoukkueen huoltopäällikkönä. Nyt mies palaa Ruotsin huoltotiimin jäseneksi.­

14.4. 17:37

Suomen maastohiihtomaajoukkueen huoltopäällikkönä viime kaudella toiminut Martin Norrgård sai tiistaina lähtöpassit tehtävästään. Keskiviikkona Ruotsin hiihtoliitto tiedotti, että Norrgård siirtyy Ruotsin maajoukkueen huoltotiimiin.

Norrgård, 33, palaa tuttuun tehtävään, sillä hän tuli viime vuonna Suomen huoltopäälliköksi juuri Ruotsin huoltotiimistä.

Norrgård sanoo Ruotsin hiihtoliiton uutisessa, ettei voinut vuosi sitten kieltäytyä kotimaansa Suomen maajoukkueen kutsusta.

– Tämä on ollut erittäin antoisa vuosi, mutta tuntui siltä, että haluan palata Ruotsiin. Minulla on monia hyviä ystäviä Ruotsissa. Olen kaivannut monia ihmisiä ja asioita Ruotsista, Norrgård kommentoi.

Suomenruotsalainen Norrgård ehti siis toimia Suomen huoltopäällikkönä vain yhden kauden. Hänen lähtönsä lyhyen pestin jälkeen oli suuri yllätys, sillä on hyvin epätavallista, että huoltopäällikköä vaihdetaan ennen edessä olevaa olympiakautta.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan moni maajoukkueen vahva mielipidevaikuttaja sinetöi Norrgårdin lähtöpassit.

Norrgård itse ei ottanut uutisessa sanallakaan kantaa lähtönsä syihin, vaan keskittyi kehumaan Ruotsin huoltotiimiä.

– Tykkäsin todella paljon olla osa Ruotsin tiimiä viimeksi. Tuntuu todella mukavalta palata, hän sanoi.

Ruotsalaisuutisen mukaan Ruotsin huoltopäällikkö Petter Myhlback oli kauden mittaan säännöllisesti yhteydessä Norrgårdiin. Ruotsin tarjoama sopimus kelpasi Norrgårdille nopeasti.

– On todella hienoa, että hän palaa. Uskon, että Ruotsin hiihto saa hänestä paljon apua. Viimeksi hän oli erittäin suosittu henkilö hiihtäjien keskuudessa, ja hommat toimivat uskomattoman hyvin, Myhlback kehui.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?