Jelena Välbe juorusi Aleksandr Bolshunovin hääpäivän – Kläbo on kutsuttu, mutta onko kutsu yhä voimassa?

Aleksandr Bolshunov menee tänä keväänä naimisiin tyttöystävänsä Anna Zherebjatjevan kanssa.

Aleksandr Bolshunov saa kultansa 24. huhtikuuta.

8.3.2021 22:45

Venäjän hiihtotähti Aleksandr Bolshunov suksii tänä keväänä avioliiton satamaan. Hän menee naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Anna Zherebjatjevan kanssa.

Bolshunovin tavoin Zherebjatjeva on maajoukkuehiihtäjä. Lempi leimahti aikoinaan ladulla, sillä pariskunta tutustui toisiinsa Zherebjatjevan tultua mukaan samaan harjoitusryhmään Bolshunovin kanssa.

Venäjän hiihtoliiton puheenjohtaja Jelena Välbe paljasti parin hääpäivän maanantaina Sport-Ekspressin haastattelussa.

– Häät ovat 24. huhtikuuta. Minut on kutsuttu ja osallistun juhliin erittäin mielelläni, Välbe sanoi.

Oberstdorfin MM-kisojen aikana selvisi, että Bolshunov on kutsunut häihinsä myös norjalaistähti Johannes Hösflot Kläbon.

Bolshunov ja Kläbo ottivat sunnuntaina yhteen 50 kilometrin kilpailun loppusuoralla. Törmäyksen seurauksena Bolshunovin sauva katkesi ja Kläbo hylättiin. MM-kulta meni Norjan Emil Iversenille, joka hiihti Kläbon ja Bolshunovin perässä.

Välbe ei kuitenkaan tunnu kantavan kaunaa. Hän vakuutti olevansa valmis istumaan hääjuhlassa samaan pöytään Kläbon kanssa.

– En tosin tiedä, onko hän tulossa. Viisumit ovat minun vastuullani enkä ole vielä saanut Johanneksen passia. Hän tosin vitsaili olevansa valmis tulemaan häihin tarjoilijaksi. Odotamme vielä, Välbe sanoi.

Kläbo itse kertoi Oberstdorfissa perjantaina, että on tosiaan saanut kutsukirjeen Bolshunovilta. Tuolloin Kläbo arveli, ettei koronatilanteen takia pääsisi matkaan.

– Katsotaan, miten käy, mutta valitettavasti uskon häihin osallistumisen olevan vaikeaa. Toivon, että pääsisin mukaan. Se olisi mukavaa, Kläbo sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?