Nyt on vauhtia! Kerttu Niskanen julkaisi huvittavan kuvan – Krista Pärmäkoski vitsikkäänä: ”Mitähän tää meno on, kun...” - Maastohiihto - Ilta-Sanomat

Nyt on vauhtia! Kerttu Niskanen julkaisi huvittavan kuvan – Krista Pärmäkoski vitsikkäänä: ”Mitähän tää meno on, kun...”

Hiihtäjien harjoitusleirillä mennään kovaa.

Julkaistu: 30.7. 10:54

Hiihtomaajoukkueen harjoitusleirillä näyttäisi olevan menoa ja meininkiä.

Maastohiihtokausi loppui keväällä koronan takia kesken ja uudenkin alkuun on vielä aikaa, mutta hiihtäjien treenikausi käy kuumana.

Suomen hiihtomaajoukkue on parhaillaan harjoitusleirillä Sotkamon Vuokatissa. Kerttu Niskanen julkaisi Instagramissa leiriltä kuvan, joka osoittaa että vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää kesäisessä Kainuussakin.

Kuvassa näkyy, miten tuntemattomaksi jäävä urheilija on kaatunut Niskasen eteen ja vieremäläinen jatkaa matkaansa loikkaamalla tämän yli.

– Harjoitusleiri on käynnissä! Niskanen kirjoitti kuvansa saatteeksi englanniksi.

Myös vuoden poissaolon jälkeen maajoukkueen harjoitusvahvuuteen liittynyt Krista Pärmäkoski kommentoi vauhdikasta kuvaa.

– Mitähän tää meno on, kun päästään lumileirille, hän kirjoitti.

Maastohiihdon kilpailukausi päättyi ennenaikaisesti maaliskuun alkupuolella koronapandemian pakottamana. Pärmäkoski oli parhaana suomalaisena maailmancupin loppupisteissä yhdeksäs, Niskanen toiseksi parhaana viidestoista.

Seuraavan maailmancupkauden on määrä alkaa marraskuun lopussa Rukalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?