Anita Korva esitteli paljasta yläkroppaansa – norjalainen kilpailija kommentoi: ”En ole vaikuttunut” - Maastohiihto - Ilta-Sanomat

Anita Korva, 20, esitteli paljasta yläkroppaansa kohukuvassa – norjalainen kilpailija kommentoi kuvia happamasti

Norjalaishiihtäjä Kristine Stavås Skistad (oik.) kommentoi Anita Korvan julkaisemaa omakuvaa.

Norjalaishiihtäjä Kristine Stavås Skistad (oik.) kommentoi Anita Korvan julkaisemaa omakuvaa.

Julkaistu: 25.11.2019 13:29

Anita Korvan julkaisema lihaskuva sai kommentteja norjalaiselta kilpakumppanilta.

Hiihtäjä Anita Korva, 20, julkaisi paljaasta ja lihaksikkaasta ylävartalostaan kuvan Instagramissa aikaisemmin marraskuussa. Asia on herättänyt huomiota nyt Norjassa.

Norjalaislehti Dagbladet kertoi kuinka suomalaislehdet tarttuivat innoissaan Korvan poseerauksiin ja siitä, miten Korvan norjalainen kilpakumppani Kristine Stavås Skistad, 20, tuumi kuvista.

Kuvituskuva

Lehti kysyi, oliko Skistad erityisen vaikuttunut Korvan kuvista.

– En oikeastaan. Hänellä on lihaksia, mutta en ole vaikuttunut siitä, että hänellä on lihaksia, Skistad sanoi lehden mukaan.

Skistadia ei välttämättä nähdä julkaisemassa itsestään vastaavanlaisia kuvia.

– Hän (Korva) näyttää pitävän lihastensa esittelemisestä. Itse en ole peiliselfieiden suuri ystävä, mutta hän saa tehdä mitä haluaa.

Skistad oli lapsena melko pieni ja hän käytti vuonna 2012 kahta eri lääkettä, joiden tarkoituksena oli vauhdittaa murrosikää ja kontrolloida kasvua.

Asia nousi julkisuuteen viime tammikuussa samalla, kun Norjan ehkä suurimman hiihtolupauksen Helene Marie Fossesholmin kerrottiin käyttäneen lapsena kasvuhormonia poikkeusluvalla. Skistad ei tarvinnut erityislupaa omiin lääkkeisiinsä.

Skistad on sittemmin julkaissut kuvia itsestään omalla Instagram-tilillään, mutta ei treenattua ylävartaloa korostavia otoksia.

Skistad arvioi Korvan pärjäävän hyvin tällä kaudella.

– Hän oli tosi hyvä nuorten MM-kisoissa. Häneltä näyttää löytyvän lihaksia, joten hän luultavasti hiihtää kovaa talvella, norjalainen sanoi.

Korva saavutti viime talvena nuorten MM-kisoissa Lahdessa kolme pronssimitalia: viiden kilometrin vapaalla tyylillä hiihdetyssä kilpailussa ja perinteisellä hiihtotavalla sprintissä sekä 15 kilometrillä.

Skistad voitti samoissa kisoissa kaksi maailmanmestaruutta, yhden spirintissä ja yhden viestissä.

Korva suorittaa parhaillaan varusmiespalvelusta Kainuun prikaatissa. Hän on julkaissut Instragram-tilillään kuvia itsestään armeijassa.

Tuoreimmat osastosta