Anita Korva julkaisi pysäyttävän kuvan lihaksikkaasta yläkropastaan - Maastohiihto - Ilta-Sanomat

Huh, mitkä muskelit! Hiihtotähti Anita Korva, 20, julkaisi kuvan lihaksikkaasta kropastaan – poseerasi peilin edessä yläosattomissa

Hiihtokausi alkaa ja Anita Korva on kovassa kunnossa.

Anita Korva ei kainostele kovan kuntonsa esittelemistä somessa.

18.11.2019 12:30

Hiihdon nouseva tähti Anita Korva ei pelkää esitellä kovaa lihaskuntoaan. 20-vuotias Korva julkaisi maanantaina Instagram-tarinana kuvan, jossa pääosassa on nelinkertaisen nuorten MM-pronssimitalistin selän lihaksisto.

Kuvassa Korva poseeraa selkä peiliin päin ylävartalo paljaana. Kova kunto ei jää epäselväksi. Kuvan mukana tulee kysymys. ”Esitä minulle kysymys. Jos ei hiihto, niin mikä laji”.

– Useisiin kysymyksiinne löytyy vastaus mun profiilista, tallennetuista stooreista, kohokohdasta nimeltä ”kysymykset”. En ala vastaileen samoihin uudestaan, kiinnostuneet voi etsiä sieltä mun penkki- ja coopertulokset yms, Korva kirjoitti kuvan saatteeksi ja lisäsi hymiön perään.

Korva ei kainostele kovan kuntonsa esittelemistä somessa. Viime kesänä Korva jakoi kokemuksiaan armeijaelämästä, kun hän esitteli Instagram-videolla kovaa fyysistä kuntoaan armeijan kunto- eli ”apinaradalta”.

Tuolloin hän julkaisi myös useamman kuvan, jossa kova lihaskunto kävi selväksi.

Korva saalisti viime talvena alle 20-vuotiaiden MM-kisoista Lahdesta kolme pronssia. Kiiminkiläisurheilija oli kolmas vapaan sprintissä, 5 kilometrin vapaan hiihtovavan kilpailussa sekä 15 kilometrin perinteisellä.

Korva debytoi myös aikuisten kisoissa viime talvena. Seefeldissä vapaan sprintti meni kuitenkin penkin alle. Hän jäi karsintaan ja oli 51:s.

Korvan valmentaja vaihtui viime kauden jälkeen. Häntä valmentaa nykyisin Olli Ohtonen. Aiempi valmentaja Esko Paavola jäi keväällä eläkkeelle Sotkamon urheilulukion ja Vuokatti-Rukan urheiluakatemian valmentajan tehtävistä.

Korva kertoi valmentajan vaihdosta aiemmin tänä vuonna, että hän kaipasi erilaisia ärsykkeitä treenaamiseensa.

Norjalaisen ex-huippuhiihtäjän Marit Björgenin lihaksista otetut kuvat herättivät huomiota vuonna 2017.

Myös jo uransa päättänyt ruotsalaissivakoitsija Anna Haag esitteli lihaksiaan näyttävästi vuonna 2017.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?