Hrrr, miten upeita kuvia! Suomen hiihtotähdet julkaisivat otoksia Lapin hyisiltä laduilta – Mari Eder kiinnitti huomion timmiin vyötäröönsä

Julkaistu:

Hiihto
Suomen hiihtotähdet harjoittelevat parhaillaan erinomaisissa olosuhteissa Lapissa.
Suomen maastohiihtomaajoukkueen perinteinen Oloksen leiri käynnistyy alkavalla viikolla, mutta moni eturivin hiihtäjä on ollut jo tovin ottamassa tuntumaa Muonion kunnassa sijaitsevan hiihtokeskuksen latuihin.

Treenin lomassa hiihtotähdillä on ollut aikaa ihailla Lapin luonnon kauneutta. Oloksella on nimittäin viime päivät ollut kunnon talvisää. Loppuviikon lumisateet vaihtuivat viikonloppuna komeaan auringonpaisteeseen, joka innosti suksitähtiä kuvaamaan toinen toistaan hienompia otoksia sosiaaliseen mediaan.

– Mikäs täällä ollessa, kun kerta aurinkokin paistaa! kymmenkertainen arvokisamitalisti Krista Pärmäkoski kirjoitti Instagram-tilillään.

– Elämä on täällä aika mahtavaa, Pärmäkosken maajoukkuetoveri Kerttu Niskanen puolestaan totesi.
  • Kuvat: Katso jutussa mainitut hiihtäjien otokset tämän jutun lopusta.
Oloksella tällä viikolla leireilivät myös Suomen ampumahiihtäjät. Maajoukkuetoverit pääsivät lauantaina juhlimaan Mari Ederin 32-vuotispäiviä. Eder juhli syntymäpäiväänsä julkaisemalla ladulta kauniin kuvan ja hieman itseironisen tekstin.

– Olen **tun vanha, mutta vyötäröni on niin timmi, että luulet tätä kuvaa käsitellyn photoshopilla. Luontoäiti antoi minulle parhaan mahdollisen synttärilahjan: pitkät ladut ja välähdyksen aurinkoakin, Eder kirjoitti.

Ampumahiihtäjien ykköstähti Kaisa Mäkäräinen oli myös Oloksella ja muistutti Instagram Storiesissa, että Lapissa kylmä päivä tietää usein aurinkoa. Sunnuntaina lämpötila Muoniossa putosi sunnuntai-iltapäivänä peräti 25 pakkasasteeseen.

Lumesta pääsi tällä viikolla nauttimaan myös maajoukkuehiihtäjä Anita Korva, joka suorittaa vapaaehtoista varusmiespalvelusta Kainuun prikaatissa. Korva julkaisi Instagramissa itsestään kuvia lumisessa metsässä yllään lumipuku ja käsissään rynnäkkökivääri.

– Rakastan tätä valkoista, Korva kirjoitti lumesta.
  • Krista Pärmäkosken otos:
  • Kerttu Niskasen kuva:
  • Iivo Niskasen kuva kolmen päivän takaa:
  • Mari Ederin synttärikuva:
  • Anita Korvan armeijaotos:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt