Krista Pärmäkosken shokkiuutinen kaatoi hiihtotähden verkkosivut

Julkaistu:

Maastohiihto
Uutispommi putosi maanantaina.
Hiihtoliitto tiedotti, ettei Suomen ykkösnaishiihtäjä Krista Pärmäkoski ole mukana maajoukkueryhmässä harjoituskaudella, vaan valmistautuu kauteen 2019–2020 itsenäisesti.

Hiihtoliiton mukaan Pärmäkoski koki kaipaavansa uusia ärsykkeitä harjoitteluunsa. Hän ehti treenata maajoukkueen kanssa kymmenen vuotta.

– Kristan kanssa on kypsytelty ajatusta tästä jo pitkään eli tämä ei ole hetken mielijohde. Nyt arvokisojen välivuonna on mahdollista kokeilla uutta toimintatapaa ja uskalsimme tehdä päätöksen, jossa sparrasimme muun muassa Charlotte Kallaa, joka on myös harjoitellut maajoukkueryhmän ulkopuolella, hiihtomaajoukkueen johtaja Matti Haavisto sanoi liiton tiedotteessa.

Haavisto toimii myös Pärmäkosken henkilökohtaisena valmentajana.
Hiihtoliitto kertoi, että Pärmäkoski tavoittelee palaavansa edustustehtäviin kansainvälisen kisakauden alkaessa marraskuussa 2019.

Tiedotteessa luvattiin lisätietoja Pärmäkosken harjoittelussa tämän verkkosivuilla www.kristaparmakoski.fi

Sivusto kuitenkin kaatui heti uutisen tultua julki. Verkkosivut kertoivat vain:

– Palvelimen sisäinen virhe, virhe 500. Palvelimella tapahtui jotain poikkeuksellista, mikä esti asiakasohjelman pyynnön toteuttamisen. Useimmiten tämä virhe johtuu väärin konfiguroidusta palvelinohjelmistosta tai viallisesta CGI-ohjelmasta, jota yritetään suorittaa webin kautta.

Vielä aikaisemmin maanantaina Pärmäkosken kotisivut toimivat normaalisti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt