Ruotsalaishiihtäjä poseeraa MM-Seefeldissä pelkissä nilkkasukissa - Maastohiihto - Ilta-Sanomat

Ruotsalaishiihtäjä poseeraa MM-Seefeldissä pelkissä nilkkasukissa

Ruotsalaishiihtäjä Viktor Thorn näyttää nauttivan Seefeldin MM-maisemista.

Hiihtäjä Viktor Thorn kuuluu Ruotsin maajoukkueeseen Seefeldin MM-kisoissa.

20.2.2019 20:37

Hiihdon MM-kisat Itävallan Seefeldissä alkoivat avajaisten ja muutamien karsintakilpailujen merkeissä keskiviikkona. Ensimmäiset mitalit jaetaan puolestaan heti torstaina, kun maastohiihdossa kisataan miesten ja naisten sprintit.

Seefeld on piskuinen alppikylä Itävallan Tirolissa Innsbruckin luoteispuolella. MM-isäntäkaupungin valttina on paitsi hienot maisemat, myös ilmeisen aurinkoinen hiihtosää. Esimerkiksi Suomen joukkueen MM-debytantti, nuori huippulupaus Anita Korva ehti jo päätyä otsikoihin, kun hän julkaisi Instagram-tilillään Seefeldin lämpöisistä oloista kertovan kuvan: Korvan tarkeni hiihtää MM-laduilla pelkässä urheilutopissa.

Lue lisää: Anita Korva hiihti ilman paitaa MM-maisemissa – kertoi nyt suurta huomiota saaneen kuvansa taustan

Keskiviikkona omat lämpöiset terveisensä päätti lähettää ruotsalaishiihtäjä Viktor Thorn. Thorn, 22, julkaisi Intagramin Stories-palvelussa kaksi aurinkoista kuvaa.

Takaapäin otetuissa kuvissa Thorn poseeraa komeissa vuoristomaisemissa yllään pelkästään pinkit sukat.

– Hienoa täällä Seefeldissä, Thorn kirjoitti kuvan yhteyteen.

Takapuolensa päälle Thorn on ensimmäisessä kuvassa lätkäissyt sydämen, toisessa puolestaan Norjan lipun. Thorn ei tarkenna, minkälaista tarinaa Norjan lipun on tarkoitus viestiä.

Ruotsi ja Norja ovat tunnetusti maastohiihdon kinastelevat mahtimaat, ja maan hiihtäjien ja hiihtoliittojen välillä kipinöi aina aika ajoin. Keskiviikkona kohuttiin esimerkiksi Norjan yleisradion NRK:n ohjelmassa esitetystä videosta, jossa esiintyi ruotsalaishiihtäjä Calle Halvarsson.

NRK:n Helt Ramm -huumoriohjelmaan tehdyllä videolla Halfvarsson laskettelee häpeilemätöntä tekstiä Northugista ja Norjan nykyisistä tähdistä Johannes Hösflot Kläbosta, Martin Johnsrud Sundbystä ja Emil Iversenistä.

Lue lisää: Ruotsin hiihtotähti teloitti norjalaisen vastustajan pahvikuvan moottorisahalla – katso ”noloksi” leimattu kohuvideo

Viktor Thorn ei lukeudu Ruotsin MM-joukkueen suurimpiin mitalikandidaatteihin. Hänen tämän kauden paras henkilökohtainen sijoituksensa maailmancupissa on Otepään sprintin kahdeksas sija. Aftonbladetin mukaan hän on tällä kaudella kärsinyt selkäongelmista.

Instagram-tililleen lisäämän kuvan perustella Thorn on valmis MM-koitokseen.

– Nyt olen valmis, Thorn viestitti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?