Maastohiihto

Suomalaishiihtäjä raivostui valmennusjohdon päätöksestä – ”Mitta alkaa täyttyä”

Julkaistu:

hiihto
Ari Luusua ei ymmärrä, millä perusteilla hänet pudotettiin lauantain sprinttikilpailusta.
Ari Luusua hiihti Otepäässä sunnuntaina 15 kilometrin kilpailun, mutta tuli paikalle alun perin aivan toista kilpailua varten. Päämatkalleen, lauantain perinteiseen sprinttiin, hän ei kuitenkaan saanut paikkaa Suomen miehistöstä. Se raivostutti 30-vuotiaan hiihtäjän, joka ei täksi kaudeksi mahtunut myöskään maajoukkueen vahvuuteen.

– Kun kysyin perustelua sprinttivalmentajalta (Mikko Virtanen), sain muutaman sanan vastauksen. Näyttöni oli kuulemma liian vanha. Oma vastaukseni oli sitten kyllä pidempi, Luusua sanoi.

Hän oli Kuusamon maailmancupissa marraskuun lopussa perinteisessä sprintissä 21. sijalla ja 4. paras suomalainen ja uskoi sen riittävän näytöksi.

– Totta kai ottaa päähän, kun bravuurimatkalleen ei pääse ja kokee kärsineensä vääryyttä. Samaan aikaan harmittaa sekin, etten saa valitsijoihin asiasta keskusteluyhteyttä aikaan, Pekka Vähäsöyringin valmentama sprinttihiihtäjä totesi ja jatkoi, että aikoo avata prosessia perinpohjaisesti omassa somekanavassaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Muita urheilijoita vastaan minulla ei tietenkään ole mitään, päinvastoin. Mutta valmennusjohto kokonaisuutena ei ole tässä asiassa toiminut asianmukaisesti. Jossain vaiheessa alkaa mitta tulla täyteen. Jo maajoukkueesta pudottaminen oli kova pala.


TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt