Maastohiihto

Ristomatti Hakola sivuun Beitostölenin maailmancupista

Julkaistu:

Maastohiihto
Flunssaoireet pakottivat sprinttitykin jäämään kotiin.
Maastohiihdon maailmancup jatkuu viikonloppuna Norjan Beitostölenissä henkilökohtaisilla väliaikalähdöillä ja viesteillä. Suomen miehet eivät pääse viestiin parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Jo maanantaina oli selvää, ettei vapaan hiihtotavan spesialisti Matti Heikkinen matkusta Beitostöleniin, ja samaan ratkaisuun päätyi viikon edetessä myös viestissä avausosuudelle kaavailtu Ristomatti Hakola.

– Flunssaa pukkasi jo maanantaina. Röörit ovat tukossa. Varotoimenpiteenä en hiihdä Beitostölenissä vaan matkustan Davosiin viimeistään maanantaina. Kyllä näitä kisoja riittää, Hakola kertoi Ilta-Sanomille puhelimitse.

Lauantaina Beitostölenissä hiihdetään vapaan hiihtotavan väliaikalähdöt, joissa naisissa matkana on 15 ja miehissä 30 kilometriä. Sunnuntaina vuorossa ovat viestit, naisilla 4x6 ja miehillä 4x7,5 kilometriä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Viikkoa myöhemmin Sveitsin Davosissa ohjelmassa ovat vapaan sprintit ja väliaikalähdöt, tällä kertaa normaalit 10 ja 15 kilometriä.

Hakolan, 27, alkukauden paras sijoitus on Lillehammerin sprintin kuudes sija. Hän on maailmancupin kokonaispisteissä 11:ntenä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt