Maastohiihto

Charlotte Kallan muskelivideo kohautti – nyt hiihtotähti puhuu Björgen-vertauksista

Julkaistu:

Hiihto
Ruotsalaisen hiihtotähden Charlotte Kallan Instagramiin lataama video kiinnitti huomion hänen pullisteleviin lihaksiinsa.
Charlotte Kalla latasi hiljattain Instagramiin videon, jossa hän esittelee liikkuvuusharjoituksiaan. Treenin sijasta monen huomio kiinnittyi ruotsalaiseen lihaksikkaaseen selkään ja käsivarsiin.

Kallaa verrattiin norjalaishuippu Marit Björgeniin, jonka pullistelevista hauiksista nousi kohu usean kerran tämän uran aikana.

Kalla sanoi Aftonbladetille, että videon tarkoitus ei suinkaan ollut esitellä hänen huippukuntoista kehoaan, vaan innostaa hänen someseuraajiaan tekemään yksinkertaista mutta tehokasta liikkuvuustreeniä.

Vertaukset Björgeniin eivät kuitenkaan harmittaneet Kallaa, päin vastoin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ne ovat imartelevia, totta kai. Kroppani on tärkein työkaluni, siksi yritän treenata sen sellaiseen kuntoon, että pystyn hiihtämään mahdollisimman kovaa. Näin näen tämän asian, Kalla sanoi.

Kallan fyysinen valmentaja Stefan Thomson sanoo, että vertaukset Björgeniin eivät ole vääriä.

– He kumpikin ovat lihaksikkaita hiihtäjiä. Marit oli äärimmäisen taitava käyttämään kroppaansa edukseen ladulla ja uskon, että Charlotte pystyy samaan, Thomson totesi.

Charlotte Kalla, 31, on voittanut urallaan mm. kolme olympiakultaa ja kaksi maailmanmestaruutta.

 

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt