Maastohiihto

Olympiavoittaja Kikkan Randall, 35, käy läpi syöpähoitoja – julkaisi ylpeänä uudistuneen ulkonäkönsä: ”Hiukseni alkoivat irrota”

Julkaistu:

Hiihto
Kikkan Randall kertoi muutama viikko sitten sairaudestaan.
Upean hiihtouransa Pyeongchangin olympialaisissa parisprintin olympiakultaan päättänyt Kikkan Randall elää kovia aikoja. 35-vuotias ex-hiihtotähti kertoi muutama viikko sitten sairastuneensa rintasyöpään.

35-vuotias hiihtäjä asuu nykyään Alaskan osavaltiossa Anchoragen kaupungissa. Hän kertoi heinäkuun alkupuolella sairastavansa rintasyöpää. 2-vuotiaan Breck-pojan äiti muistaa varmasti viimeisimmän äitienpäivänsä hyvin.

Silloin hän tunsi kyhmyn rinnastaan ja päätti mennä tutkimuksiin. Tulos oli järkytys.

Randallin syöpähoidot ovat tällä hetkellä käynnissä. Ex-hiihtäjä julkaisi hiljattain videon, jolla hän kertoi, mitä teki huomattuaan, että häneltä oli alkanut lähteä hiuksia syöpähoitojen seurauksena.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kesken alla näkyvää videota ex-hiihtäjä ottaa päästään peruukin ja paljastaa uuden ulkomuotonsa.

– Tältä näyttää uusi Kikkan, hän sanoo iloisesti ja jatkaa:

– Minulta alkoi irrota hiuksia, joten päätin, etten jää odottamaan. Menin pitkäaikaisen kampaajani luo, ja hän ajoi hiukseni pois.

Day 17 from Kikkan Randall on Vimeo.Randall haluaa kertoa sairaudestaan ja samalla kannustaa muita ihmisiä heidän elämänsä haasteissa. Sunnuntaina uuteen hoitojaksoon kuntosalilla valmistautunut Randall jakoi Instagramissa kuvan, jonka yhteyteen hän kirjoitti:

– Viimeinen päivä ennen seuraavaa hoitoa.
Randallin tarina on koskettanut. Yhdysvaltalainen on kertonut mm. norjalaislehti Dagbladetissa yllättyneensä, miten paljon hän on saanut tukea vakavaan sairauteen.

– En olisi osannut arvata, kuinka montaa ihmistä rintasyöpä koskettaa. Mutta nyt olen osa tätä ryhmää ja olen kiitollinen kaikille, jotka ovat tukeneet minua.

Randall on naimisissa kanadalaisen entisen huippuhiihtäjän Jeff Ellisin kanssa. Pariskunta alkoi seurustella vuonna 2006, ja he avioituivat 2008.

Randall on voittanut olympiakullan lisäksi myös parisprintin maailmanmestaruuden Val di Fiemmessä 2013. Lisäksi hänellä on sprintin MM-hopeaa ja -pronssia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt