Iivo Niskanen paljasti Ylellä, mitä sanoi Norjan tähtihiihtäjälle maalissa – Sami Jauhojärvi latasi perään täyslaidallisen

rac

Julkaistu:

mm-lahti 2017
Sami Jauhojärven mielestä Emil Iversenin kannattaisi käydä enemmän lenkillä.
Iivo Niskasen ja Emil Iversenin törmäys kesken kultataistelun ratkaisi miesten parisprinttikilpailun. Kovaa vauhtia Iversenin takaa tullut Niskanen törmäsi norjalaiseen, kun tämä vaihtoi latua suomalaisen eteen.

– Hän oli kahden ladun välissä siinä. Kun olin rinnalla, hän vaihtoi totaalisesti latua siinä..., Niskanen mietti Ylen haastattelussa.

– Katsoi vielä taakse välissä! Niskasen pari Sami Jauhojärvi huudahti väliin.
  • Sami Jauhojärvi ISTV:n haastattelussa jutun päävideolla.
– Kun ne huusi, että mä tulen takaa, kaveri oli täysin väsynyt, hänen oli pakko tehdä jotain siinä. Kyllä minusta tuntuu, että meiltä vietiin voitto. Tehtyä ei saa tekemättömäksi.

  • Katso tältä videolta kuvakooste tapauksesta.

Jauhojärvi muistutti painokkaasti, että Iversen on moittinut suomalaisia useaan otteeseen. Jauhojärvi kertasi haastattelussa tunteitaan hetkestä, jolloin Iversen ja Niskanen törmäsivät.

– Kyllähän se suuri pettymyksen hetki on, kun kaveri on tulossa takaa, ja liukumassa meidät kultaan. Muistaakseni tämä kaveri (Iversen) on syksyn aikana haukkunut meitä kaksinaismoralisteiksi. Kannattaisi ehkä käydä sen verran lenkillä, että ei olisi niin hapoilla. Pystyisi edes hiihtämällä ottamaan sen kullan, Jauhojärvi latasi.

– Ei auta kuin nauttia hetkestä, ja torilla kuitenkin tavataan.

Niskanen kertoi myös mitä sanoi Iversenille maalissa.

– Sanoin vain, että käsittämättömän typerä liike. Tunteet ottivat vallan, mutta ei siinä, ihan ok kaveri. Paiskattiin kättä, tämä homma ei muutu, tehdään mitä tehdään.

Niskanen ja Iversen vietiin tuomariston kuultavaksi kisan jälkeen, mutta törmäyksestä ei annettu rangaistuksia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt