Venezuelan kohuhiihtäjältä yllätys: lahjoittaa isot palkintosekit kahdelle suomalaisurheilijalle!

Venezuelalaishiihtäjä Adrian Solano kertoi yllättävän uutisen perjantaina.

Adrián Solano poseerasi kotimaansa lipun kanssa Lahdessa pitämässään lehdistötilaisuudessa.

24.2.2017 13:01

Lahden MM-kisojen puhutuimpiin urheilijoihin kuuluva Adrián Solano piti perjantaina lehdistötilaisuuden Lahdessa. Sporttiravintolan lounasruokailijat varmasti hämmästelivät ravintolan yhteen kulmaukseen kerääntynyttä tiedotusvälineiden joukkoa.

Salamavalot välkkyivät, kun tilaisuuden keskipiste saapui paikalle. Solano hymyili leveästi ja toivotti kuuluvalla äänellä paikalla olijoille hyvää huomenta.

Solano kertasi tilaisuudessa mutkikasta MM-matkaansa. Hän pääsi matkustamaan Lahteen lopulta suomalaisten keräämillä rahoilla. Keräyksen käynnisti urheilupersoona Aleksi Valavuori. Solano on tuesta kiitollinen, ja siksi hän halusi osoittaa kiitollisuuttaan suomalaisille.

– Haluaa kiittää kaikkia. Tämä on ollut unelmien täyttymys, Solano sanoi.

Adrián Solano piti perjantaina lehdistötilaisuuden Lahdessa.

Keräystuloista jäi kulujen jälkeen yli jonkun verran rahaa. Solano kertoi, että hän lahjoittaa 1 000 euron palkintosekit MM-kisojen torstain parhaille suomalaisille eli Mari Laukkaselle ja Ristomatti Hakolalle.

Solanolla oli tilaisuudessa päässään nimikkopiponsa. Niitä ja lippalakkeja myydään tällä hetkellä ja niistä saadut varat lahjoitetaan Aleksi Valavuoren mukaan lyhentämättömänä suomalaiseen hiihdon juniorityöhön.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?