MM-hiihdoissa tänään: Ottaako Suomen kriisijoukkue mitalin?

Julkaistu:

Suomen mieshiihtäjät ovat arvostelleet rajusti päävalmentaja Magnar Dalenia. Tänään heillä on mahdollisuus hiihtää Dalenille jo viides mitali näissä kisoissa, kun ohjelmassa on miesten viesti kello 13.45.
- Tämä on yksi kilpailujen odotetuimmista matkoista. Kisassa on jopa yhdeksän joukkuetta, joilla on mahdollisuus voittaa mitali. Suurimmat suosikit ovat Norja, Ruotsi ja Venäjä, Dalen sanoi eilen.

Suomen mieshiihtäjien vahvat esitykset Holmenkollenin laduilla ovat tehneet heistä yhden voittajakandidaatin. Norja on kuitenkin erittäin paha lyötävä.

Perinteisen osuuksilla Suomen viestiä vievät Sami Jauhojärvi ja Ville Nousiainen, jotka olivat perinteisen 15 kilometrillä viides ja kahdeksas.
Norjalla ovat tulessa Martin Jonsrud Sundby ja Eldar Rönning, 15 kilometrin kakkonen ja kolmonen.

Kolmannella osuudella Suomen viestiä vie Juha Lallukka, joka ei ole vielä hiihtänyt näissä MM-kisoissa. Norjalla on Tord Asle Gjerdalen.

Suomen ankkuri on tietysti maailmanmestari Matti Heikkinen. Hän saa vastaansa yhdistelmäkilpailun voittajan Petter Northugin, joka on erittäin vaikea lyötävä yhteislähtökisoissa.

Heikkinen onkin todennut, että mikäli hän on maalin lähestyessä Northugin kanssa tasoissa, tarvitaan voittoon kahden kilometrin mittainen pitkä kiri.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt