Tässä ovat uudet maajussit! - Maajussit - Ilta-Sanomat

Tässä ovat uudet maajussit!

Miia Nuutila jatkaa ohjelman juontajana

Miia Nuutila jatkaa ohjelman juontajana

Julkaistu: 21.3.2012 15:48

Kahdeksan maajussia on taas rakkautta etsimässä.

MTV3:n huippusuosittu paritusohjelma Maajusiille morsian tulee televisioon taas tänäkin vuonna.

Sarjan esittelyjakso esitetään 20.4., jolloin katsojat saavat ensikosketuksen puolisoa etsiviin maajusseihin.

Ohjelmassa on muutama muutos entiseen verrattuna. Tällä kaudella puolisoa etsiviä maajusseja on kymmenen sijasta kahdeksan. Myös perinteinen maatilavierailu saa ylleen uusia mausteita, sillä maajussin kotitilalle pääsee tänä vuonna jopa kolme tai neljä puolisokandidaattia.

Alla esittelyt maajusseista:

ESA 33v., Lemi Pitää pystyssä vanhan sukutilan toimintaa jo 7. polvessa. Aktiivinen jäsen Kaakkois-Suomen maaseutunuorissa, vapaa-aika kuluu mm. Saipan otteluissa. Kuvailee itseään aikaansaavaksi, puheliaaksi ja seuralliseksi mieheksi. Hän etsii luotettavaa, toimeliasta ja elämänmyönteistä naista.

HANNELE 58v., Kylmäkoski Asuu sukutilalla. Pyörittää tilan töitä yksin, mutta pihapiirissä asuu lähiomaisia. Idearikas nainen on mm. rakentanut lämmitettävän lintutornin sekä traktorilla vedettävän kylpytynnyrin. Etsii kypsää, aikuista miestä puhumaan ja pussaamaan.

PEKKA 28v., Varpaisjärvi Pyörittää parinsadan naudan maitotilaa. Etsii maalla viihtyvää kumppania, sillä mies itse arvostaa luontoa, eläimiä ja metsästystä. Luonnehtii itseään rennoksi, rauhalliseksi ja tunteelliseksi. Hänen sydämensä valloittaa sosiaalinen, oma-aloitteinen ja itsestään huolehtiva nainen.

NELLA 58v., Kuopio Ratsastuskouluyrittäjä, jolla kolmekymmentä hevosta ja liuta muita lemmikkejä. Luonnehtii itseään koti-ihmiseksi, kolme aikuista lasta. Luova nainen, joka piirtää, maalaa ja kirjoittaa vapaa-ajallaan. Kuvailee itseään määrätietoiseksi, perinteitä arvostavaksi, tunteelliseksi ja romanttiseksi. Kaipaa rinnalleen vakaata, avointa ja rehellistä miestä.

JYRKI 36v., Salo Metsälannoitus- ja saunabussiyrittäjä, joka asuttaa omaa taloaan vanhempiensa viljatilalla. Jyrkin kaksivuotias poika vierailee usein tilalla. Vapaa-aikaa mies viettää kotosalla ja joskus kaupungilla ystävien kanssa. Kuvailee itseään avoimeksi, mukavaksi ja kumppanin huomioivaksi mieheksi, joka etsii iloista ja myönteistä naista.

JUHO 28v., Elimäki Viljatilan isäntä, joka visioi tilan tulevaisuutta innolla. Työstä innostuva ja ahkera sekä pohdiskelevan syvällinen. Lataa akkujaan luonnossa, myös valokuvaus ja moottoripyöräily ovat lähellä sydäntä. Juhon sydämen voisi viedä elämää arvostava, iloinen ja lempeä nainen.

MIKKO 31v. Isännöi vanhaa perheviljelmää ja 60 000 kanan broileritilaa, kesät kuluvat herne- ja viljapelloilla. Luonnehtii itseään elämänmyönteiseksi ja eteenpäin meneväksi, jolla on aina pilke silmäkulmassa. saa vauhtia elämäänsä sukellus-, lento- ja moottoriurheiluharrastuksistaan. Toivoo löytävänsä positiivisen, luotettavan ja luonnollisen kumppanin.

JOHAN 41v., Raasepori Suomenruotsalainen maanviljelijä ja maidontuottaja. Rakastaa eläimiä ja suhtautuu karjanjalostukseen suurella innolla. 140 lehmän pihattonavetta miehen ylpeys. Entinen kilpahiihtäjä viihtyy lajin parissa edelleen. Johanin silmäterä on hänen 4-vuotias tytär, joka asuu enimmäkseen äitinsä luona. Kuvailee itseään sosiaaliseksi, puheliaaksi, hyväntuuliseksi ja paikoin puheliaaksi, jolta suomen kieli sujuu myös hyvin. Etsii naista, joka vie jalat alta.

Johan

Johan

Esa

Esa

Hannele

Hannele

Pekka

Pekka

Juho

Juho

Mikko

Mikko

Jyrki

Jyrki

Nella

Nella

Tuoreimmat osastosta