Tässä ovat uudet Maajussit!

Julkaistu:

MTV3:n Maajussille morsian -ohjelman viides tuotantokausi alkaa. Kymmenen uutta maajussia esitellään tarkemmin pitkäperjantaina 22.4. klo 20.00 MTV3-kanavalla.
Miia Nuutilan juontaman ohjelman kymmenen maajussia on valittu. Heille saa kirjoittaa 2.5. saakka.

Ensimmäistä kertaa sarjan historiassa on mukana rakkautta haluava maajussi, joka etsii samaa sukupuolta olevaa puolisoa.

Kari Paananen on 39-vuotias lypsytilallinen Pahkamäen kylästä, Keiteleeltä. Karin navetasta löytyy kolmekymmentä lypsävää lehmä ja saman verran nuorta karjaa. Lisäksi Kari viljelee nurmea ja rehuviljaa. Kari on aktiivinen koira-harrastaja joka kiertää koiranäyttelyitä ulkomaita myöten englantilais-venäläisen ajokoiransa Voiton kanssa. Puhelias savolaismies kuvailee itseään rempseäksi ja iloiseksi maajussiksi. Kari toivoo löytävänsä eläinrakkaan ja reippaan morsiamen. Horoskoopiltaan Kari on kauris.

Tuomas Nummela on 30-vuotias maanviljelijä ja tuleva ilmailualan diplomi-insinööri Kasinkylästä, Laihialta. Tuoreen isännän pelloilla kasvaa viljaa ja öljykasveja. Tuomas harrastaa purjelentämistä ja kulttuuria. Tuomas toivoo löytävänsä elämänkumppanikseen humoristisen ja fiksun naisen, jonka kanssa voisi jutella kaikesta, matkustella, harrastaa ja tietysti perustaa perhe. Horoskoopiltaan Tuomas on härkä.


Matias Savolainen on 26-vuotias marjanviljelijä Puponmäestä, Leppävirralta. Pääasiassa mansikkaa tuottavalla tilalla tehtiin sukupolvenvaihdos vuoden vaihteessa. Matias asuu tilalla paritalossa, jonka toisessa päädyssä asuvat Matiaksen vanhemmat. Matias harrastaa monipuolisesti erilaisia urheilulajeja hiihdosta kirkkovenesoutuun. Mies kuvaa itseään elämäniloiseksi ja huumorintajuiseksi, ja toivoo samoja piirteitä myös tulevalta puolisoltaan. Horoskoopiltaan Matias on rapu.


Jouni Marttila on 40-vuotias maanviljelijä ja maidontuottaja Kollan kylästä, Raumalta. Vaikka lehmiä on 80, ei Jounin kaikki aika mene navetassa, sillä hänellä on apunaan kaksi työntekijää. Urheilullinen Jouni harrastaa monenlaista liikuntaa, mm. pyöräilyä, rullaluistelua ja lumilautailua. Rakkaita harrastuksia ovat myös lavatanssi ja moottoripyöräily. Jounilla on kolme teini-ikäistä, jotka asuvat vuoroviikoin hänen ja äitinsä luona. Romanttinen mies etsii lämmintä ja elämänmyönteistä naista - sitä elämän pituista rakkautta. Horoskooppimerkiltään Jouni on härkä.

Heidi Nevalainen on 26-vuotias tilatyöntekijä Vuokon kylästä, Juuasta. Heidi on töissä vanhempiensa maatilalla, jossa on lypsylehmiä sekä lihanautoja. Heidistä tulee tilan osakas tänä vuonna. Ennen kotitilalleen asettumista Heidi ehti opiskella mainostuotantoa, teatteria, meijeriteknologiaa ja maataloutta. Heidin harrastuksiin kuuluvat karaoke ja piirtäminen. Rock-henkistä naista kiinnostavat myös tatuoinnit ja lävistykset. Horoskoopiltaan Heidi on jousimies


Stefan Willner on 48-vuotias maanviljelijä, hirsirakentaja ja käsityöläinen Liljendalista. Stefanin äidinkieli on ruotsi, mutta mies puhuu myös suomea. Stefanin pelloilla kasvaa vehnää, mallasohraa ja rypsiä. Miehen pajassa valmistuvat osat hirsirakennuksiin. Monipuolinen käsityöläinen takoo myös puukkoja. Stefanin intohimoisin harrastus on Harley Davidson -moottoripyörät. Harrikka-harrastus näkyy myös Stefanin tyylissä sekä kodin sisustuksessa. Stefanilla on kolme 10-18 -vuotiasta lasta, jotka asuvat äitinsä luona, mutta viettävät aikaa myös isänsä maatilalla. Horoskoopiltaan Stefan on härkä.


Mervi Somero on 37-vuotias maaseutumatkailuyrittäjä ja huopataiteilija Viitasaarelta. Mervi toimii yrittäjänä Wiikin kartanossa, jossa hän hoitaa majoitus- ja ravintolapalveluja sekä myy tekemiään huopatuotteita. Mervin perheeseen kuuluvat hänen 15-vuotias poikansa Markus sekä Kissi-kissa. Mervi on kiinnostunut ruoanlaitosta, musiikista, käsitöistä ja sisustamisesta. Kartanoitsijatar etsii rinnalleen vahvaa, rehtiä ja rehellistä miestä. Horoskoopiltaan Mervi on jousimies.


Janne Pietikäinen on 26-vuotias maitotilallinen ja maanviljelijä Laukkalan kylästä, Pielavedeltä. Miehen navetasta löytyy 40 lypsylehmää, pelloilla kasvaa nurmea ja viljaa. Muista isännistä poiketen Janne etsii puolisokseen rempseää, miehekästä sulhasta. Janne harrastaa 90-luvun eurodance-musiikin kuuntelemista ja keikoilla käyntiä. Ammattiinsa liittyen Jannen harrastuksena on myös karjanjalostus. Horoskoopiltaan Janne on rapu.


Hans Franzen on 43-vuotias maidontuottaja Hertsbölestä, Kemiönsaarelta. Hansin äidinkieli on ruotsi, mutta mies puhuu myös sujuvasti suomea. Hänellä on lypsylehmiä ja kaksi hevosta. Kesäisin Hans vie osan eläimistään läheisille kolmelle saarelle hoitamaan saariston perinnemaisemaa. Harrastuksenaan Hans hoitaa kahta suomenhevostaan ja tekee tarvittaessa satulasepän töitä. Hansilla on kolme lasta, jotka asuvat äitinsä luona Ruotsissa. Hans on omien sanojensa mukaan romanttinen ja rauhallinen mies. Horoskoopiltaan Hans on härkä.


Ville Veranen on 38-vuotias maanviljelijä ja metallimies Korpelankylästä, Sauvosta. Miehen pelloilla kasvaa öljykasveja, viljaa sekä heinää lähiseudun hevosille. Lisäksi Ville on tehnyt hitsaushommia paikallisessa metalliasennusfirmassa. Ville asuu 8-vuotiaan reippaan tyttärensä kanssa. Lemmikkeinä Villellä on 12 lammasta ja Minna-niminen kollikissa. Ville harrastaa vanhoja autoja. Kesäksi hän aikoo kunnostaa lampolassa talvehtivan hippivolkkarinakin tunnetun Kleinbusin matkailuautoksi. Itseään mies kuvailee kiltiksi ja iloiseksi. Horoskooppimerkiltään Ville on härkä.


Ota kantaa

Jaksaako uusi kausi vielä kiinnostaa?

Kyllä 66% Ei 34%
Ääniä yhteensä 16374

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt