Enni Rukajärvi voitti vaikeudet – mainio onnistuminen US Openissa: ”Olin melkein lähdössä kotiin” - Lumilautailu - Ilta-Sanomat

Enni Rukajärvi voitti vaikeudet – mainio onnistuminen US Openissa: ”Olin melkein lähdössä kotiin”

Enni Rukajärvi oli neljäs lumilautailun US Openin naisten slopestylen finaalissa.

Julkaistu: 29.2. 9:39

Enni Rukajärvi sijoittui neljänneksi slopestylen finaalissa

Enni Rukajärvi laski neljänneksi lumilautailun US Openin naisten slopestylen finaalissa perjantaina. Kisan voiton Yhdysvaltain Vailissa vei nimiinsä lajin kaksinkertainen olympiavoittaja, Yhdysvaltojen Jamie Anderson.

Rukajärvi sai parhaat pisteensä toisesta laskusta, jossa hän teki viimeisestä hyppyristä haastavan caballerial 900 -tempun. Suomalainen oli tyytyväinen finaalilaskuihinsa, sillä alkuviikko oli Rukajärvelle haastava.

– Alkuviikosta oli sen verran vaikeaa tuolla radan puolella, että olin melkein lähdössä kotiin, kun tuntui, että ei oikein onnistu. Varsinkin kaarihyppyrit tuottivat suurta päänvaivaa, kun en niitä hirveästi ole vetänyt, mutta onneksi en luovuttanut ja sitten siitä lähdettiin nousuun. Päivä kerrallaan ja aina vähän paremmin, Rukajärvi kommentoi Lumilautaliiton tiedotteessa.

Slopestylen ja big airin kutsukilpailut jatkuvat maaliskuun alussa Norjassa X Games -kisoissa, jonne Suomesta on kutsuttu Rukajärvi sekä Rene Rinnekangas.