Enni Rukajärvi jäi vaikeissa oloissa finaalin viimeiseksi

Julkaistu:

lumilautailu
Suomalaislaskija Enni Rukajärvi jäi finaalin viimeiseksi ja sai kuudennen sijan kovatasoisessa lumilautailun suurkilpailussa US Openissa Yhdysvaltojen Vailissa.
Uuden-Seelannin Zoi Sadowski Synnott voitti kilpailun.

– Ei mennyt ihan niin kuin Strömssössä. Ei vaan ollut meikäläisen päivä. Olisi ollut kiva saada edes yksi kliini rani, mutta aina siellä jotain tuli. Oli aika vaikeat olosuhteet, eikä ollut ihan varma vauhdeista aina. Vika lasku oli lähellä. Jos backside 540:n olisi saanut pidettyä pystyssä, ja yritin kyllä pitää. Jotenkin se siitä vaan pomppasi ja kantti nappasi, Enni Rukajärvi harmitteli tiedotteessa.

Coloradon osavaltion Vailissa käydyssä kilpailussa olosuhteet olivat tuuliset ja harmaat. Miesten finaalissa ei ollut suomalaislaskijoita. Kilpailun voitti isäntämaan Redmont Gerard.

Lopputulokset:

Naiset: 1) Zoi Sadowski Synnott Uusi-Seelanti 82,55, 2) Julia Marino USA 80,35, 3) Miyabi Onitsuka Japani 78,85, ...6) Enni Rukajärvi Suomi 69,85. – Rukajärvi jäi finaalin viimeiseksi.
Miehet: 1) Redmond Gerard USA 80,55, 2) Sven Thorgren Ruotsi 79,60, 3) Mark McMorris USA 79,20, …14) Rene Rinnekangas Suomi 64,00. –Rinnekangas ei yltänyt finaaliin, Roope Tonteri ei startannut.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt