Lumilautailu

Yle: Lumilautailutähti Eero Ettala sivaltaa Enni Rukajärveä sponsorin hylkäämisestä: ”Puukotetaan selkään, kun sitä ei tarvitakaan”

Julkaistu:

lumilautailu
Enni Rukajärvi lopetti yhteistyönsä Red Bullin kanssa vuoteen 2016.
Olympiapronssia Pyeongchangissa voittanut Enni Rukajärvi kohahdutti hieman yli vuosi sitten, kun hän lopetti yhteistyön sponsorinsa, urheilussa laajasti vaikuttavan energiajuomajätti Red Bullin kanssa.

Rukajärvi perusteli tuolloin päätöstään IS:n haastattelussa.

– Sanotaan näin, että en pidä makeista juomista, Rukajärvi sanoi.

– Häntä kiinnostavat terveelliset elämäntavat, eivätkä sokerikuorrutetut litkut oikein kuulu siihen maailmaan, lumilautamaajoukkueen päävalmentaja Antti Koskinen luonnehti ratkaisua silloin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lumilautailija Eero Ettala otti kantaa aiheeseen maanantaina Radio Suomen Urheiluhullut-ohjelmassa. Ettala, 33, kuuluu saman energiajuomayhtiön talliin.

Ettala sanoi ymmärtävänsä Rukajärven ratkaisua, mutta peräänkuulutti kunnioitusta sponsoreita, nykyisiä ja entisiä, kohtaan.

– Totta kai ymmärrän, mutta joudun pikkaisen kritisoimaan, että miksi hän sitten ylipäätään on lähtenyt siihen kelkkaan, Ettala sanoi Urheiluhulluissa.

Hän huomautti, että Rukajärven saama sponsoriraha on tullut tarpeeseen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ennikin on varmaan uransa alkutaipaleella tarvinnut sen rahan, jonka hän on sponsoreilta saanut. Jos sitten puukotetaan selkään, kun sitä ei tarvitakaan, niin ei sekään mielestäni aina ole ihan oikein, Ettala mietti.

– Pitää muistaa ne tyypit, jotka ovat tukeneet alkutaipaleella ja omalla tavallaan olla lojaali. Jos vaihtaa merkkiä, niin tekee sen ainakin kunnioittaen sitä toista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt