Lumilautailu

Hymy palaamassa Enni Rukajärven mitalista raivonneen norjalaislautailijan kasvoille – kiekkoileva poikaystävä lohdutti

Julkaistu:

Pyeongchang 2018
Alexander Bonsaksen lohdutti Silje Norendalia nelossijan jälkeen.
Hymy on palaamassa pikkuhiljaa norjalaisen lumilautailijan Silje Norendalin , 24, kasvoille, kertoo norjalaislehti VG.

Norendal jäi slopestylessa maanantaiaamuna neljänneksi. Hän ei pystynyt peittelemään pettymystään heti kisan jälkeen, kun ensin kanadalainen Laurie Blouin ja sitten Enni Rukajärvi ohittivat hänet ja veivät loput mitalit voittaja Jamie Andersonin jälkeen.

– Minulta ryöstettiin mitali, Norendal sanoi pettyneenä pisteisiinsä ja sai tukea näkemykseensä myös maajoukkuevalmentaja Per Iver Grimsudilta.

Tänään tiistaina VG kertoi, että Norendalin elämänkumppani Alexander Bonsaksen, 31, on lohduttanut laskijaa maanantaiaamun tapahtumista. Bonsaksen, entinen Tapparan puolustaja, pelaa Norjan jääkiekon olympiajoukkueessa.
Bonsaksen totesi lehdelle, että on käynyt Norendalin kanssa läpi kisan tapahtumia ja lohduttanut tätä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Juttelimme tapahtumista kisan jälkeen. Kyllä se tästä, vaikka totta kai hän oli allapäin. Siljen tavoite oli saada täältä mitali ja nyt ensi yritys meni pieleen, kun hän jäi sille inhottavimmalle sijalle eli neloseksi, Bonsaksen sanoi.

VG kertoo, että Norendal ja Bonsaksen ovat seurustelleet Sotshin olympialaisista lähtien. Parilla on yhteinen asunto Oslossa, mutta käytännössä he viettävät aikaa paljon muissa maisemissa, kun Norendalilla on paljon kisamatkoja ja Bonsaksen edustaa saksalaista Iserlohnia. Hän siirtyi DEL-seuraan Tapparasta tuoreena Suomen mestarina keväällä 2017.

Norjan miehet aloittavat kiekkoturnauksen torstaiaamuna Ruotsia vastaan. Norendalin odotetaan olevan silloin katsomossa kannustamassa Bonsaksenia, VG kirjoittaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt