Kamppailulajit

Valitsemasi sisältö kuuluu IS Extran ja Urheilulehden tilauksiin.

9,90 €/kk

Tämä juttu on vain tilaajille

Voit lukea koko artikkelin, jos olet tilannut IS Digilehdet tai Urheilulehti & Ruutu+ -yhdistelmän.

Leipzigin nyrkkeilyilta: Sami Enbom vs. Dominic Bösel 18.3.2017

Sami Enbomin ja Dominic Böselin ottelussa Saksan Leipzigissa on vastakkain kaksi tappiotonta nyrkkeilijää. Lähetys alkaa kello 21.00.

Lahtelainen sahaaja Sami Enbom, 29, haastaa lauantaina 18. maaliskuuta Saksan Leipzigissa tappiottoman kotikehän suosikin Dominic Böselin.

Pelissä on kolmen suuren ammattinyrkkeilyliiton pikkutittelit. Voitolla Enbom nousisi näiden liittojen maailmanlistalla 15 parhaan joukkoon raskaassa keskisarjassa, kelvolliseksi vaikka MM-otteluun.

– En ole miettinyt niitä vöitä ollenkaan, olen miettinyt vain ottelua, Enbom sanoo.

Vasenkätinen Enbom on voittanut uransa kaikki 14 ammattilaisottelua. Böselin puhtaalla listalla on 23 ottelua. Saksalaisen vastustajien taso on ollut korkeampi kuin Enbomin vastustajien.

– Hänellä on ollut vasurien kanssa vaikeuksia, Enbom huomauttaa.

Illan pääottelussa Robert Stieglitz puolustaa raskaan keskisarjan Euroopan mestaruuttaan montenegrolaista Nikola Sjeklocaa vastaan. Esiotteluissa nähdään muun muassa raskaan sarjan Erkan Teper, joka kohtaa Puolan Mariusz Wachin.

IS Extran lähetys alkaa noin kello 21.00. Illan 12-eräiseksi kaavailtu pääottelu on merkitty alkavaksi kello 23.30 ja Enbomin niin ikään 12-eräiseksi kaavailtu ottelu alkaa sen jälkeen eli reilusti sunnuntain puolella, mikäli pääottelu menee täyteen aikaan asti.

Lähetyksen selostavat Janne Romppainen ja Mikko Marttinen. HUOM: Kehätapahtumissa on puolen tunnin tauko Teperin ottelun ja pääottelun välissä eli noin kello 23.00-23.30 lähetyksessä ei tapahdu juuri mitään.