Live-ottelut

Tenniksen Davis Cup: Suomi-Zimbabwe 4.-6.3.2016

Suomi kohtaa Zimbabwen tenniksen Davis Cupissa Kittilässä 4.-6.3.2016. Suomen joukkueessa pelaa ammattilaisuralleen jäähyväiset vastikään jättänyt Jarkko Nieminen.
Maailman pohjoisimman Davis Cup -ottelun aikataulu on seuraava:

– Perjantai 4.3.2016 klo 15.00 alkaen kaksi kaksinpeliä

– Lauantai 5.3.2016 klo 14.00 alkaen nelinpeli

– Sunnuntai 6.3.2016 klo 13.00 alkaen yksi kaksinpeli ja mahdollinen toinen kaksinpeli.

Otteluita voi seurata suorana oheisesta videoruudusta. Lähetys käynnistyy noin 30 minuuttia ennen pelien alkua. Selostajana on Arno Seiro. Ennen kunkin päivän lähetyksen alkua ruudussa saattaa näkyä tallennetta edellisestä päivästä tai testikuvasta.

Suomen nelikko Jarkko Nieminen, Harri Heliövaara, Eero Vasa ja Henri Kontinen on harjoitellut kapteeni Kim Tiilikaisen johdolla kaksi kertaa päivässä.

- Kaikki on mennyt hyvin ja joukkue on terveenä. Olemme viihtyneet mainiosti mökkimajoituksessamme Levillä ja nauttineet Lapin tunnelmasta, Tiilikainen sanoo tennisliiton tiedotteessa.

Lapin ystävänä tunnettu Nieminen harrastaa perinteistä hiihtoa ja kesäisin vaellusta tuntureilla.

- Nämä alkupäivät kuluvat tiiviisti treeneissä, mutta torstaina on ainakin perjantaina pelaavilla rennompi päivä. Silloin olisi mukava päästä lumille - joko hiihtämään tai tekemään joukkueen kanssa jotain mukavaa, Nieminen sanoo tiedotteessa.Ottelu ei valitettavasti ole nähtävissä tallenteena