Marko Anttilan Heidi-vaimo juhli Linnassa kultaisessa luomuksessa: ”Onneksi Mörkö-huuma on jo vähän laskenut” - Linnan juhlat - Ilta-Sanomat

Marko Anttilan Heidi-vaimo juhli Linnassa kultaisessa luomuksessa: ”Onneksi Mörkö-huuma on jo vähän laskenut”

Julkaistu: 7.12.2019 14:46

Marko Anttila juhli Linnassa yhdessä kimaltavaan asuun pukeutuneen Heidi-puolisonsa kanssa. Heidi myönsi, että viime kevään Mörkö-huuma oli välillä melko hurjaa.

Yksi Linnan kuvatuimmista ja halutuimmista vieraista oli Leijonien kultajoukkueen kapteeni Marko ”Mörkö” Anttila. Hän saapui itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle yhdessä Heidi-puolisonsa kanssa.

Heidi Anttila juhli Linnassa kultaisessa luomuksessa. Hän kertoi, että puku oli luonnollinen valinta Bratislavassa toukokuussa voitetun MM-turnauksen jälkeen.

– Mietin hetken, että ottaisinko tummansinisen puvun, mutta päädyin tähän kultaiseen lähinnä sen kultamitalin vuoksi. Ajattelin, että olisi kiva juhlistaa vähän myös sitä tänä iltana, Heidi selitti.

Heidi Anttila edusti Linnan juhlissa kultaisessa iltapuvussa. Hän valitsi asunsa värin kultamitalin perusteella.

Heidi Anttila edusti Linnan juhlissa kultaisessa iltapuvussa. Hän valitsi asunsa värin kultamitalin perusteella.

Leijonien MM-kullan myötä Marko Anttilasta tuli koko kansan sankari. Kauppoihin ilmestyi Mörkö-limua, Mörkö-postimerkkejä ja joka paikassa soi Mörkö-biisi. Hurja pyöritys ja Mörkö-huuma on heijastunut myös Anttilan perheeseen.

– Se on näkynyt niin, että Markolla on ollut myös vapaapäivinä aika paljon menoa. Häntä on viety aika moneen suuntaan, Heidi kertoo.

– Onhan sitä ollut hienoa seurata, vaikka on se myös ollut ihan uskomatonta.

Heidi Anttila myöntää, että kovimman Mörkö-huuman aikaan meno tuntui välillä jo melko hurjalta. Hän onkin kiitollinen, että valokeilaan on löytynyt muitakin hahmoja, esimerkiksi jalkapallon maajoukkue.

– Onneksi Mörkö-huuma on jo vähän laskenut. Se ehkä jossain kohtaa meni vähän yli ja tuntui oudolta, Heidi nauraa.

Heidi ja Marko ”Mörkö” Anttila olivat Linnan juhlien kuvatuimpia pareja.

Heidi ja Marko ”Mörkö” Anttila olivat Linnan juhlien kuvatuimpia pareja.

MM-kulta on tuonut mukanaan myös hienoja mahdollisuuksia. Heidi kiittelee erityisesti sitä, että Marko on päässyt kiekkohuuman jälkimainingeissa käyttämään saamaansa huomiota muiden hyväksi.

– On ollut hienoa, että sen Mörkö-huuman ansiosta Marko on päässyt tekemään hyväntekeväisyyttä esimerkiksi Pelastakaa lapset Ry:n ja Tampereen joulupuun lahjakeräyksessä mukana.

Kiekkoleijonat suunnittelivat jatkavansa iltaa Linnan jälkeen jatkoilla pormestarin luona. Osa pelaajista kuitenkin joutui päättämään illan lyhyeen, sillä edessä oli peli heti lauantaina.

– Osa meistä jatkaa varmaan pidempään ja osa lähtee kotiin. Saa nähdä, miten käy, Heidi Antilla totesi perjantai-iltana Linnan juhlissa.

Kuvituskuva

Tuoreimmat osastosta