Rakkaus leiskui! Nämä upeat pariskunnat kuuluivat Linnan kuvatuimpiin

Linnan juhlissa nähtiin toinen toistaan säkenöivämpiä pareja.

7.12.2019 12:09

Upean presidenttiparin lisäksi Linnan juhlissa vilisi monia muitakin näyttäviä pariskuntia. Juhlien seuratuimpiin pariskuntiin lukeutuivat ainakin Suomen jalkapallomaajoukkueen kapteeni Tim Sparv ja hänen tshekkiläinen tyttöystävänsä Jitka Novackova. Novackova kruunattiin Miss Tshekiksi vuonna 2011. Novackovan yllä nähtiin Prahasta löydetty ruusukuvioinen iltapuku.

Toinen tarkkaan seurattu pari oli liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin (sd.) ja hänen puolisonsa Markus Räikkönen. Marin oli haluttu haastateltava, sillä hän on ilmoittautunut kisaan seuraavan pääministerin paikasta. Marin oli sonnustautunut upeaan fuksianväriseen iltapukuun.

Poliitikoista myös europarlamentaarikko Ville Niinistö (vihr.) ja tämän uusi rakas Hennariikka Andersson kiinnittivät huomiota, sillä he esiintyivät julkisuudessa virallisesti yhdessä nyt ensimmäistä kertaa. Anderssonin ylle oli valikoitunut kullanhohtoinen Katri Niskasen luomus.

Katso alta kuvat Linnan juhlien seuratuimmista pareista!

Elokuvaohjaaja Dome Karukoski juhli rinnallaan puoliso Nadia. Pari on ollut Linnan juhlissa viimeksi tasan kymmenen vuotta sitten. Karukoski kertoi IS:lle, että on oppinut aikaisemmista vuosista, että Linnan boolia ei kannata juoda muutamaa lasia enempää. – Ihmiset eivät ymmärrä, että täällä on joku 82 astetta lämmintä. Jos ottaa muutamankin lasin, se nousee päähän aivan saman tien, Karukoski naurahti.

Vihreiden kansanedustaja ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Emma Kari saapui juhliin puolisonsa Tapio Laakson kanssa. Karin dramaattinen look kiinnitti huomiota. Hän on aikaisempina vuosina säväyttänyt esimerkiksi kierrätetyistä muovipulloista valmistetussa puvussa. Parilla on kaksi lasta, joista toinen on alle kouluikäinen.

Sdp:n kansanedustaja Maria Guzenina ja puoliso Kari Mokko. Guzenina on vuodesta toiseen onnistunut säväyttämään asuvalinnoillaan, eikä tämä vuosi tee poikkeusta siihen. Mokko kuvasi MeNaisten haastattelussa vuonna 2015, että Maria on ”tarpeeksi hullu” hänelle. He ovat esiintyneet yhdessä Linnan juhlissa vuodesta 2014.

IS:n lukijat äänestivät Janniina Alhon illan kuningattareksi. Alho saapui Linnaan kihlattunsa, salibandytähti Nico Salon avecina. Salo on viime vuonna MM-kultaa voittaneen Suomen salibandymaajoukkueen kapteeni.

Näyttelijäpariskunta Elina Knihtilä ja Tommi Korpela edustivat yhdessä Linnan juhlissa edellisen kerran vuonna 2005. Korpela on kertonut, että tämän vuoden kutsu tuli hänelle yllätyksenä. Knihtilä edusti kehutussa puvussa, joka oli Katri Niskasen käsialaa.

Liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin hehkui punaisessa puvussaan puoliso Markus Räikkösen rinnalla. Pariskunta tapasi, kun Marin oli juuri päässyt lukiosta. Parilla on yksi yhteinen lapsi Emma, joka syntyi viime vuoden tammikuussa. Viime vuonna Marinin yllä nähtiin hänen tuleva hääpukunsa. Pari ei ole vielä naimissa, mutta häät on suunnitelmissa.

Jääkiekkoilija, Leijonien kultajoukkueen kapteeni Marko ”Mörkö” Anttila ja vaimo Heidi katsoivat Tuntemattoman sotilaan ennen Linnan juhlia. Presidenttiä kätellessä sekä Anttilan että presidentti Niinistön suut kääntyivät hymyyn huomattavan 26 sentin pituuseron takia. Anttila kuului Linnan juhlien pisimpiin vieraisiin.

Kokoomuksen kansanedustaja Jaana Pelkonen onnistui jälleen kerran säväyttämään Linnan juhlien asuvalinnallaan. Vierellään Pelkosella oli puoliso Niko Aho, jonka hän tapasi ensimmäistä kertaa Linnan juhlissa vuonna 2007.

Naisten cheermaajoukkueen kapteeni Rosanna Toivonen luotti tummansiniseen iltapukuun. Toivosen seuralainen edusti myös tyylikkäänä. Toivonen on yksi tänä keväänä maailmanmestaruuteen yltäneen Suomen cheerleading-maajoukkueen kapteeneista. Suomi voitti maailmanmestaruuden jo toista vuotta putkeen.

”Käveleväksi mopiksi” pukeutunut siivousyrittäjä Saana Tyni ja puoliso Henri Haho käänsivät katseita Linnan juhlissa. Tynin asu on tehty kokonaan kierrätysmateriaaleista. Iltapuku on kierrätetty hääpuku, jonka koristeet on valmistettu siivousliinoista. Saapuessaan Tynillä oli myös yllä mopeista tehty takki.

Kaija Stormbom ja SDP:n kansanedustaja Antti Lindtman juhlivat yhdessä itsenäisyyspäivää raskaan viikon jälkeen. – On ollut hetkiä, jolloin tukea ja olkapäätä on tarvittu, Lindtman kommentoi IS:lle hektistä viikkoa.

Näyttelijä Martti Suosalo ja elokuvaohjaaja Virpi Suutari edustivat Linnan juhlissa yhdessä jo neljättä kertaa. Suutari sai IS:n asiantuntijaraadilta kehuja ranskalaistyyppisestä ja elegantista asukokonaisuudestaan.

Vuoden pakolaismies, nyrkkeilijä Nordeen Toure saapui Linnaan yhdessä puolisonsa kanssa.

Perussuomalaisten kansanedustaja Sebastian Tynkkynen ja poikaystävä Alan Da Silva astelivat Linnan juhliin tyylikkäinä. Tynkkysen yllä nähtiin Keski-Pohjanmaan kansallispuku, jota ei Tynkkysen mukaan ollut helppo löytää. Tynkkynen kertoi sosiaalisessa mediassa vuonna 2018 seurustelustaan Da Silvan kanssa.

Vihreiden europarlamentaarikko Ville Niinistö esiintyi ensimmäistä kertaa julkisuudessa uuden rakkaansa Hennariikka Anderssonin kanssa. Kokoomustaustainen Andersson ja vihreiden entisenä puheenjohtajanakin tunnettu Niinistö kertoivat seurustelustaan lokakuun lopulla sosiaalisessa mediassa. Andersson oli valinnut ylleen upean kullanhohtoisen iltapuvun.

Kohun keskellä oleva ulkoministeri Pekka Haavisto juhlisti itsenäisyyspäivää yhdessä puolisonsa Nexar Antonio Floresin kanssa. Molemmat olivat sonnustautuneet klassisen tyylikkäisiin frakkeihin. Pari tapasi vuonna 1997 yökerhossa Floresin kotimaassa Ecuadorissa.

Perussuomalaisten europarlamentaarikko Laura Huhtasaari ja aviomies Teemu Lämsä edustivat yhdessä Linnan juhlissa. Huhtasaari oli valinnut ylleen kuulaan hopean värisen iltapuvun. Viime vuonna Huhtasaari joutui osallistumaan vastaanotolle yksin, sillä Lämsällä oli jalka paketissa trampoliinipuistovierailun jäljiltä.

Maailmanmestaruuteen Leijonat johdattanut Jukka Jalonen ja hänen vaimonsa Sari Jalonen juhlivat itsenäisyyspäivää Linnan juhlissa. Jukka Jalosesta tuli kevään mestaruuden jälkeen Suomen historian ensimmäinen valmentaja, joka on valmentanut Suomen kahteen aikuisten MM-kultaan. Pari vieraili Linnan juhlissa viimeksi kolme vuotta sitten, kun Jalonen oli luotsannut Nuoret Leijonat alle 20-vuotiaiden MM-kultaan.

Kokoomuksen kansanedustaja Ilkka Kanerva ja puoliso Elina Kanerva (ent. Kiikko) saapuivat Linnan juhliin ensimmäistä kertaa avioparina. Pari avioitui tämän vuoden toukokuussa. Elina Kanervan veistoksellinen puku keräsi katseita.

Jääkiekkoilija Michelle Karvinen (oik.) saapui Linnaan kumppaninsa Josefin Hovmarkin kanssa. Karvisen lisäksi Linnan juhliin oli kutsuttu kolme muuta Naisleijonaa ja joukkueen päävalmentaja Pasi Mustonen. Naisleijonat nappasivat tämän vuoden kotikisoissa MM-hopeaa.

Huuhkajat miesten EM-kisoihin ensimmäistä kertaa Suomen historiassa johdattanut kapteeni Tim Sparv juhli tyttöystävänsä Jitka Novackovan kanssa. Pari on pitänyt yhtä jo useamman vuoden, mutta he esiintyivät julkisuudessa yhdessä ensimmäistä kertaa tänään. Novackova kertoi IS:lle odottaneensa erityisesti presidentti Niinistön tapaamista.

Juhlatuulella olleet Tim Sparv ja Jitka Novackova sujauttivat suukon.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?