Huomasitko? Neljä poliitikkoa juhli Linnassa lähes identtisissä leningeissä - Linnan juhlat - Ilta-Sanomat

Huomasitko? Neljä poliitikkoa juhli Linnassa lähes identtisissä leningeissä

Kuvituskuva
Julkaistu: 7.12.2019 9:40

Anneli Kiljunen, Tytti Tuppurainen, Miapetra Kumpula-Natri sekä Eeva-Johanna Eloranta luottivat kaikki punaiseen.

Linnan juhlissa nähtiin jälleen tänä vuonna huimaa pukuloistoa. Upeat iltapuvut tallentuivat illan aikana myös kameroihin, kun iloiset juhlavieraat esittelivät asujaan valokuvaajille.

Myös demaripoliitikot, kansanedustaja Anneli Kiljunen, eurooppaministeri Tytti Tuppurainen, europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri ja kansanedustaja Eeva-Johanna Eloranta innostuivat poseeraamaan yhdessä kameralle.

Kuvassa huomio kiinnittyykin välittömästi naisten pukuihin. Heistä jokainen oli nimittäin valinnut ylleen Linnan juhliin punaisen sävyisen iltapuvun. Muuten punainen ei ollut kovin yleinen väri eilisillan juhlassa.

Punaisen loistoa!

Punaisen loistoa!

Anneli Kiljunen oli valinnut ylleen kimaltelevan, violetinsävyisen iltapuvun. Kimalteet ja paljetit nousivat illan mittaan yhdeksi yleisimmistä trendeistä, sillä useampi nainen luotti iltapuvussaan paljetein koristeltuun materiaaliin.

Ilta-Sanomien muotiasiantuntijat Mirja Saukkola ja Lotta Luolamo kuitenkin muistuttivat, että myös paljeteissa on eroja. Juuri Kiljusen pukua muotisasiantuntijat eivät kuitenkaan kommentoineet.

– Mietin juuri tätä paljettiasiaa. Paljetti on helposti suttuisen näköinen, jos se säihkyy liikaa. Kun taas nimenomaan himmeä rauhallinen paljetti voi olla erittäin kaunis ja toimiva tehokeino, totesi Luolamo.

Tuoreimmat osastosta