Kiekkotähti Veli-Matti Savinaisen Minttu-rakas käänsi päitä petroolinsinisessä iltapuvussa - Linnan juhlat - Ilta-Sanomat

Kiekkotähti Veli-Matti Savinaisen Minttu-rakas käänsi päitä petroolinsinisessä iltapuvussa

Näyttävä pariskunta ihastutti Linnassa.

Näyttävä pariskunta ihastutti Linnassa.

Julkaistu: 7.12.2019 1:40

Minttu pukeutui Juulia Peuhkurin syvään uurrettuun iltapukuun.

Linnan juhlan yllätyssäväyttäjiin lukeutui kiekkotähti Veli-Matti Savinaisen Minttu-tyttöystävä. Minttu pukeutui itsenäisyyspäivän vastaanotolle petroolinsiniseen tyköistuvaan iltapukuun, jonka syvään uurrettu kaula-aukko ulottui toiselta olkapäältä toiselle.

Siniunelma on uumalta tiukka, ja vyötäröltä lähtee näyttävä laskos. Puku on vaatesuunnittelija Juulia Peuhkurin käsialaa. Peuhkuri suunnitteli juhliin neljä mittatilauspukua.

Yksinkertaisuudessaan kaunista pukua täydentävät musta kirjekuorilaukku, graafinen suuri rannekoru ja kultaiset korvarenkaat.

Näyttävä pariskunta ihastutti Linnassa.

Näyttävä pariskunta ihastutti Linnassa.

Jokeri-pelaaja Veli-Matti Savinainen on yksi Bratislavassa Suomelle MM-kultaa tuoneista Leijonista. Heistä Linnan kutsun saivat myös Kristian Kuusela, Sakari Manninen, Mikko Lehtonen, Niko Ojamäki, Juho Lammikko, Veli-Matti Savinainen, Miika Koivisto, Jere Sallinen, Atte Ohtamaa ja kapteeni Marko Anttila.

Kristian Kuusela kertoi Ilta-Sanomille illan kulusta jatkoille Hotelli Kämpiin saapuessaan.

– Ihan kivasti on mennyt. Oli kiva päästä katsomaan, millainen fiilis tuolla Linnassa on, hän kertoi.

Presidentinlinnassa pelaajat viihtyivät tutussa ja turvallisessa leijonapoppoossa.

Fysioterapeutti Minttu ja Veli-Pekka Savinainen ovat seurustelleet jo muutaman vuoden. 33-vuotiaalla Savinaisella on yksi lapsi.

Lisää aiheesta

Tuoreimmat osastosta