Rintansa Linnan juhlien suorassa lähetyksessä paljastanut Sandra kertoo nyt, miksi päätyi kyseiseen tempaukseen

Rintansa suorassa tv-lähetyksessä paljastanut feministiaktivisti kertoo motiiveistaan.

Sandra Marins kertoo, miksi näytti paljaan rintansa Ylen suorassa lähetyksessä.

Tissit. Ne nähtiin Linnan juhlien virallisilla jatkoilla puolenyön aikaan. Ylen suorassa tv-lähetyksessä.

Feministiaktivisti Sandra Marins oli asemoitunut yleisössä eturiviin. Kun kamera kääntyi häneen, nainen nosti puvussaan rinnan kohdalla olevaa läppää niin, että hänen paljas rintansa päätyi suoraan lähetykseen. Onnistuneen vilautuksen jälkeen Marins kääntyi ystävänsä puoleen silmiin nähden iloisena.

Ylen suorassa lähetyksessä nähtiin jotain sinne kuulumatonta.

Journalisti-lehden päätoimittaja Maria Petterson on julkaissut Twitter-tilillään videon, jossa tiedustelee Marinsilta ja hänen ystävältään Säde Vallarénilta, miksi he näyttivät juuri tissinsä valtakunnallisessa tv-lähetyksessä.

– Minun Suomeni on tasa-arvoinen ja kaikkien tissit on ookoo, Marins sanoo. Hän pitelee päänsä päällä välkkyvää diskovaloa.

– Joo. Ehkä tää ei oo se paikka, missä miehet näyttää tissejänsä, mutta me saatiin aika paljon huomiota tälle asialle, Säde aloittaa.

– Eli meidän mielestä se, että naisten kehoja hallitaan on ihan suoraan yhteydessä siihen, miten naisten kehoja muutenkin hallitaan ja meidän mielestä tissien pitäisi olla ok – no, ei ehkä Linnan juhlissa, mutta välillä pitää vähän shokeerata, Säde sanoo, minkä jälkeen naiset kävelevät pois.

  • Voit katsoa videon alla olevasta twiitistä:

Tempaus ei sykähdyttänyt suomalaisia.

– Siinä tuli jollakin pirjolla suuri itsenäisyyspäivämissio täytettyä, kun pääsi näyttämään tissiä suorassa lähetyksessä.

– Linnan juhlien jatkoilla näkyi tissi..

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?