Hjalliksen puhelin täyttyi viesteistä Ylen kömmähdyksen myötä – ”En todellakaan ole liittynyt kokoomukseen” - Linnan juhlat - Ilta-Sanomat

Hjalliksen puhelin täyttyi viesteistä Ylen kömmähdyksen myötä – ”En todellakaan ole liittynyt kokoomukseen”

Hjallis Harkimo juhli Linnan juhlien jatkoilla yhdessä kiinteistövälittäjä ja mediapersoona Jethro Rostedtin kanssa.

Hjallis Harkimo juhli Linnan juhlien jatkoilla yhdessä kiinteistövälittäjä ja mediapersoona Jethro Rostedtin kanssa.

Julkaistu: 7.12.2019 0:50

Hjallis Harkimo sai tiedon Ylen virheestä siskoltaan, joka ei suinkaan ollut ainoa asian huomannut.

Kansanedustaja ja Liike Nytin puheenjohtaja Hjallis Harkimo kommentoi Linnan jatkoilla Hotelli Kämpissä IS:lle Ylen lähetyksessä tapahtunutta mokaa. Linnan juhlien selostajat tituleerasivat Harkimoa kokoomuksen kansanedustajaksi, vaikka hän jätti puolueen jo vuoden 2018 huhtikuussa.

– Ylen toimittajat on ihan pihalla. Ne selitti mulle, että niillä oli varmaan joku vanha paperi. Mä sanoin, että sen pitää olla sitten tosi vanha, kun viime vuonna ne kyllä sanoi puolueen oikein, mutta tänä vuonna ei. Mä en ymmärrä, miten Ylen tapainen firma voi tehdä tuollaista, Harkimo tilittää.

Harkimon huhtikuussa 2018 perustama Liike Nyt rekisteröitiin puolueeksi marraskuussa. Hän on puolueensa puheenjohtaja ja ainoa kansanedustaja. Harkimo avautui virheestä tuoreeltaan Twitterissä kesken Linnan juhlien.

Harkimo kertoo, että sai tiedon tapahtuneesta siskoltaan. Tämä oli ihmetellyt, miksi Harkimo kuulutetaan kokoomuksen kansanedustajana, vaikkei hän ole ollut sitä enää vähään aikaan. Harkimon sisko ei ollut ainoa, joka asian huomasi.

– Voin kertoa, että viestejä tuli aika paljon. Puhelin oli täynnä, että ”ootsä liittynyt kokoomukseen?” Mä sanoin, että en todellakaan ole, Harkimo puhisee.

Välikohtauksesta huolimatta Harkimo kertoo juhlien menneen hänen osaltaan mukavissa merkeissä. Hänen mielestään juhlissa parasta on päästä juttelemaan erilaisten ihmisten kanssa vapaammissa tunnelmissa kuin vaikkapa eduskunnassa.

– Jos sä oot poliitikkojen kanssa, niin sä saat erilaisia mielipiteitä kuin eduskunnassa. Mä nautin siitä, Harkimo toteaa.

Harkimo kertoo jutelleensa Linnassa poliitikkojen lisäksi paljon myös urheilijoiden kanssa. Mieluisin keskustelukumppani löytyy pienen pohdinnan jälkeen niin ikään urheilupiireistä.

– Ehkä tuo (Markku) Kanerva, maajoukkueen päävalmentaja. Sen kanssa meillä oli antoisat keskustelut.

Suomen jalkapallon noususta?

– Me puhuttiin kaikesta, mikä liittyy jalkapalloon.

Lisää aiheesta

Tuoreimmat osastosta