Linnan juhlien katsojat hieraisivat silmiään – yhtäkkiä suoraan lähetykseen lävähti paljas rinta

Paljas rinta välittyi suorana Linnan jatkoja seuranneille tv-katsojille.

Marins näytti lähetyksessä rintansa.

7.12.2019 0:22

Tunnelma Linnan juhlien virallisilla jatkoilla Kämpissä on vauhdikas.

Sen saivat todistaa tv-katsojat, kun yksi juhlien vieraista päätti vilauttaa rintaansa Ylen suorassa lähetyksessä.

Roope Salminen ja koirat esittivät parhaillaan Kämpin Peilisalissa keikkansa viimeistä kappaletta Madafakin darra, kun kamera kääntyi kuvaamaan yleisöön päin.

Punaiseen iltapukuun pukeutunut nainen oli asemoitunut yleisössä eturiviin. Kun kamera kääntyi häneen, nainen nosti puvussaan rinnan kohdalla olevaa läppää niin, että hänen paljas rintansa päätyi suoraan lähetykseen.

Marins näytti lähetyksessä rintansa.

Kun nainen huomaa onnistuneensa vilautuksessa, hän kääntyy ystäväänsä päin silmiin nähden innostuneena. Naiset nauravat keskenään tapahtuneelle.

IS:n tietojen mukaan punapukuinen nainen on feministiaktivisti Sandra Marins, joka muun muassa pitää Pillubingo-nimistä ”internetin naishauskinta blogia”. Hän kertoo bloginsa Facebook-sivulla olevansa myös ”performanssitaiteilija”.

Tilannetta on kommentoitu muun muassa Twitterissä.

– Helvetin mautonta.

– Siinä tuli jollakin pirjolla suuri itsenäisyyspäivämissio täytettyä, kun pääsi näyttämään tissiä suorassa lähetyksessä.

Vilauttelu ei ole Marinsille vierasta. Hän nousi kesällä otsikoihin muun muassa flash mobeista, jossa Marins ystävineen paljasti rintojaan. He tekivät näin muassa kesäkuussa Hietaniemen uimarannalla.

Sandra (oik) ystävänsä kanssa kesällä järjestämässä flash mobia.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?