Tim Sparv ja Sauli Niinistö juttelivat pitkään kättelyjonossa – Huuhkajien kapteeni paljastaa, mistä hän ja presidentti keskustelivat - Linnan juhlat - Ilta-Sanomat

Tim Sparv ja Sauli Niinistö juttelivat pitkään kättelyjonossa – Huuhkajien kapteeni paljastaa, mistä hän ja presidentti keskustelivat

Julkaistu: 6.12.2019 22:40

Huuhkajien kapteeni Tim Sparv keskusteli presidentti Niinistön kanssa kaksikon vuosien takaisesta kohtaamisesta.

Suomen miesten maapallojoukkueen kapteeni Tim Sparv saapui Linnan juhliin yhdessä Jitka-puolisonsa kanssa. Pariskunnan saapuessa kättelemään presidenttiparia Mariankadun sisäänkäynnistä, intoutui Sparv vaihtamaan kuulumisia presidentti Niinistön kanssa.

– Me juteltiin tuosta mun kentästä Oravaisissa. Rakensin 7 tai 8 vuotta sitten tekonurmikentän mun vanhalle koululle, ja Sauli oli mukana siellä avausseremoniassa, Sparv paljasti yksityiskohtia sananvaihdosta Ilta-Sanomille.

– Hän kysyi, miten toi kenttä voi. Oli mukavaa, että hän muisti, mies kiitteli.

Sparv ja Niinistö keskustelivat Sparvin rakentamasta tekonurmikentästä, jonka avajaisiin Niinistö osallistui vuosia sitten.

Sparv ja Niinistö keskustelivat Sparvin rakentamasta tekonurmikentästä, jonka avajaisiin Niinistö osallistui vuosia sitten.

Sparvin mukaan kaksikon kohtaaminen tapahtui noin kahdeksan vuotta sitten. Presidentti Niinistö toimi tuolloin Palloliiton puheenjohtajana. Sparv kertoo, että kyseinen nurmikenttä, jota Niinistö oli aikanaan avaamassa, on olemassa edelleen.

– Se merkitsi minulle tosi paljon, että hän tuli sinne. On aina mukava, kun näitä isoja herroja tai naisia tulee käymään, Sparv muisteli.

Huuhkajat historiallisella tavalla jalkapallon EM-kisoihin johtanut Sparv on ollut viime kuukaudet varsin kiireinen mies. Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto onkin Sparville ja hänen Jitka-puolisolleen harvinainen mahdollisuus viettää aikaa yhdessä.

– Viime aikoina tämä on ollut todella harvinaista herkkua. Viimeisten kolmen kuukauden aikana ollaan nähty toisiamme ehkä kolme tai neljä kertaa, Sparv kertoi.

– Aika hektistä. Onhan tämä hienoa, että saadaan olla samassa maassa ja kokea tällainen ilta yhdessä, hän hehkutti.

Sparv paljastaa, että Linnan juhlat on pariskunnalle harvinainen mahdollisuus viettää iltaa yhdessä.

Sparv paljastaa, että Linnan juhlat on pariskunnalle harvinainen mahdollisuus viettää iltaa yhdessä.

Sparv kertoi Ilta-Sanomille odottavansa innolla, että pääsee viettämään hienoa iltaa hienojen ihmisten kanssa. Hänen mukaansa olisi hienoa, jos koko joukkue olisi paikalla ja sanookin edustavansa koko joukkuetta juhlissa.

Tuoreimmat osastosta