Vihreiden kansanedustaja Bella Forsgrenin puku paljasti koko selän peittävän tatuoinnin: ”Mekko kertoo tarinani” - Linnan juhlat - Ilta-Sanomat

Vihreiden kansanedustaja Bella Forsgrenin puku paljasti koko selän peittävän tatuoinnin: ”Mekko kertoo tarinani”

Forsgrenin mukaan kullankeltainen puku kertoo hänen tarinansa.

Ensimmäisen kauden kansanedustaja Bella Forsgren saapui Linnaan.

6.12.2019 21:26

Vihreiden kansanedustaja Bella Forsgren, 27, saapui Linnaan näyttävässä kullankeltaisessa luomuksessa. Iltapuvun huomiota herättävin yksityiskohta oli sen avoin selkäosa, joka paljasti koko selän peittävän, eläinaiheisen tatuoinnin.

Puvun avonainen selkä paljasti näyttävän tatuoinnin.

Forsgrenin mukaan puvun on suunnitellut Anna-Mari Pahkala. Jyväskyläläinen Forsgren sanoo puvun symboloivan häntä itseään.

– Mekko kertoo tarinani. Se on yksivärinen, kultaa. Oman tarinani kehityksessä on ollut tärkeää hyväksyä itseni sellaisena kuin olen. Ja ymmärtää, että voi olla samaan aikaan ylpeä juuristaan sekä suomalaisuudestaan. Ihminen on keskeneräisyydessäkin täydellinen ja keskeneräisyydessäkin on kultaiset puolet. Halusin pukuun myös iloa, Forsgren sanoo.

Etiopiassa syntynyt Forsgren adoptoitiin Suomeen hänen ollessaan kolmevuotias. Lapsuutensa hän vietti Äänekoskella Keski-Suomessa. Hän nousi Jyväskylän kaupunginvaltuustoon vuonna 2017 ja kansanedustajaksi vuonna 2019.

Koko selän peittävä tatuointi on eläinaiheinen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?